|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
за Avon
|
|
Автор |
liglaaaaaa (NAFTEX) |
Публикувано | 15.10.03 17:52 |
|
Ползвали ли сте някое от нюансиращите защитни червила на avon и какво ви е мнението за тях?
Враговете на моите врагове са мои приятели!
| |
|
Миналата година се набутах с едно от тях - май беше orange, изобщо и досега си ми стои така почти непокътнато, много са кофти цветовете, стоят много панаирджийско, препоръчвам ти lipidiose на виши, то също е леко нюансирано, и наистина запазва влажността на устните...
| |
|
Явно и аз вече се набутах , защото поръчах , но на каталога ми изглеждаше наистина добре (ама само на каталога......Аз си поръчах Bronze....
Враговете на моите врагове са мои приятели!
| |
|
Bronze може пък да не е лошо.Аз имам розовия цвят,който стои синкаво-лилав на устните,супер неестествено :(
| |
|
Да и аз се минах с розовото.... Наистина цвета е ужасен...., но усещането на устните ми харесва. А за да мога да го ползвам върху него слагам малко от едно друго може да се каже нюансиращо червило, което пък избива на жълто и .... се позамазва гадното лилаво
| |
|
Според мен даже bronze най си заслужава, аз така се лакомях, че си бях поръчала pink(!!!) и orange, мисля си, че бронза няма да е толкова зле!
| |
|
Можеш ли да опишеш приблизително как изглежда orange на устните??? Това е от чисто любопитство
| |
|
Веднъж си взех лак от Орифлейм. Майка ми реши да ми направи подарък. На каталога изглеждаше бежов, като го донесоха се оказа оранжев, а като го сложиш на ноктите стоеше яйчено жълт. Ужас!
A tired man they see no longer cares
| |
|
И аз веднъж полу4их лак от Орифлейм, И познай какво - беше с цвета от каталога, хубав и наситен, и не се обели цяла седмица. някакво светло кафяво, приятно.
...when time gets fast but everything goes slow...
| |
|
няма как да се докара ТОЧНИЯ цвят на хартия, за целта се използват палети с нанесени върху тях лакове по два пласта
с мостри се продават и парфюми, червила и ФДТ
който купува съдейки по цвета на хартията, си дава парите на свой риск
Невъзможно е да се изобрети нещо глупакоустойчиво, защото глупаците са безкрайно изобретателни.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|