Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:30 16.11.24 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема за Avonнови  
Автор liglaaaaaa (NAFTEX)
Публикувано15.10.03 17:52

Ползвали ли сте някое от нюансиращите защитни червила на avon и какво ви е мнението за тях?

Враговете на моите врагове са мои приятели!

Тема Re: за Avonнови [re: liglaaaaaa]  
Автор Goodie™ (...дрънки:-)
Публикувано15.10.03 17:57

Миналата година се набутах с едно от тях - май беше orange, изобщо и досега си ми стои така почти непокътнато, много са кофти цветовете, стоят много панаирджийско, препоръчвам ти lipidiose на виши, то също е леко нюансирано, и наистина запазва влажността на устните...

Тема Re: за Avonнови [re: Goodie™]  
Автор liglaaaaaa (NAFTEX)
Публикувано15.10.03 18:13

Явно и аз вече се набутах , защото поръчах , но на каталога ми изглеждаше наистина добре (ама само на каталога......Аз си поръчах Bronze....

Враговете на моите врагове са мои приятели!

Автор pink_flower (цветенце)
Публикувано16.10.03 09:16

Bronze може пък да не е лошо.Аз имам розовия цвят,който стои синкаво-лилав на устните,супер неестествено :(

Тема Re: за Avonнови [re: pink_flower]  
Автор Benita (....)
Публикувано16.10.03 09:48

Да и аз се минах с розовото.... Наистина цвета е ужасен...., но усещането на устните ми харесва. А за да мога да го ползвам върху него слагам малко от едно друго може да се каже нюансиращо червило, което пък избива на жълто и .... се позамазва гадното лилаво

Автор Goodie™ (...дрънки:-)
Публикувано16.10.03 12:35

Според мен даже bronze най си заслужава, аз така се лакомях, че си бях поръчала pink(!!!) и orange, мисля си, че бронза няма да е толкова зле!

Тема Re: за Avonнови [re: Goodie™]  
Автор Benita (....)
Публикувано16.10.03 13:57

Можеш ли да опишеш приблизително как изглежда orange на устните??? Това е от чисто любопитство

Тема Не ми напомняйнови [re: Goodie™]  
Автор Иryaнa (помъдряла)
Публикувано18.10.03 07:09

Веднъж си взех лак от Орифлейм. Майка ми реши да ми направи подарък. На каталога изглеждаше бежов, като го донесоха се оказа оранжев, а като го сложиш на ноктите стоеше яйчено жълт. Ужас!

A tired man they see no longer cares

Тема Re: Не ми напомняйнови [re: Иryaнa]  
Автор Umai Maia (Tengri's)
Публикувано18.10.03 14:33

И аз веднъж полу4их лак от Орифлейм, И познай какво - беше с цвета от каталога, хубав и наситен, и не се обели цяла седмица. някакво светло кафяво, приятно.

...when time gets fast but everything goes slow...

Тема понеженови [re: Иryaнa]  
Автор Bиливap (кибермаг)
Публикувано19.10.03 15:32

няма как да се докара ТОЧНИЯ цвят на хартия, за целта се използват палети с нанесени върху тях лакове по два пласта
с мостри се продават и парфюми, червила и ФДТ

който купува съдейки по цвета на хартията, си дава парите на свой риск

Невъзможно е да се изобрети нещо глупакоустойчиво, защото глупаците са безкрайно изобретателни.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.