Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:14 02.11.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема кола маска на триъгълник и всичко отдолу?нови  
Автор cлънчицe (сияйно)
Публикувано08.08.03 23:13

Здравейте

не съм от редовните членове, макар че понякога чета с удоволствие тук.
та проблема ми е следния - преди около година открих (за себе си де :))), че можеш да си махнеш космите на триъгълника и всичко чак до дупето, вкл. и по срамните устни, съвсем елементарно - при професионалист козметик. и честно казано, кола маската изобщо не била толкова страшна.

дотук добре. само че козметичката ми се изнесе от България, а на другото място, където знаех, че го правят, не само че останаха косми, но и 2 часа обяснявах: да, и тези ги махни, да, и тези, да.... и отгоре на всичко станах на рани, които повече от седмица си останаха (за сравнение - при другата 1 час по-късно бях в страхотна форма).

на въпроса: някой знае ли друго място ВЪВ ВАРНА, където се прави това цялостно обезкосмяване. че в чудо съм се видяла... сама не мога, депилатоар не смея да слагам отвътре (не го и уважавам, много краткотраен ефект), а бръснач не бих използвала за нищо на света...

който знае, моля да помага!!! че като свикнеш веднъж да си като бебешко дупе, връщането назад е толкова трудно...

..... Живота е хууубав ..... слънчеви усмивки! .....

Тема Re: кола маска на триъгълник и всичко отдолу?нови [re: cлънчицe]  
Авторdeli (Нерегистриран)
Публикувано10.08.03 14:37

dom za krasota-( do formulata)
Angelova - losha duma za tazi jena az ne moga da kaja

Тема Re: кола маска на триъгълник и всичко отдолу?нови [re: deli]  
АвторRoshava (Нерегистриран)
Публикувано11.08.03 14:15

Hajde kajete i za Sofia, che otskoro sam tuk.

Автор cлънчицe ()
Публикувано12.08.03 13:59

благодаря ти. странно обаче - на същото място беше жената, която ме направи цялата на рани, не помня как се казваше.

Автор sunny_g (новак)
Публикувано12.08.03 15:03

И мен ме интересува в София, че моята козметичка замина...

Авторdeli (Нерегистриран)
Публикувано13.08.03 15:18

ami te tam sa nyakolko kozmetichki,no az ot godini hodya samo pri neya i dosega rana, sinina i t.n. ne sum imala

dopuskash li da e sluchainost?
ili ti se e sluchvalo nevednuj?

Автор cлънчицe ()
Публикувано15.08.03 17:50

проверих. за жалост същата е. не ми се иска да казвам нищо лошо за човек, от който си толкова доволна. може и да е случайност. но при дъщеря и бях без грешка след час... а тя ми разката фамилията за седмици напред... може и да е била в лош период, или уморена или.... но не бих повторила за нищо на света. радвам се че ти си доволна. аз със сигурност имам много нежна кожа и явно методите и не ми пасват...

Редактирано от cлънчицe на 15.08.03 17:53.

АвторMer (Нерегистриран)
Публикувано17.08.03 11:51

Ето ти телефон на салона на " Фифи и Гери " 608-093 аз ходя от години при тях и нямам никакви проблеми козметичката е много внимателна Салона се намира до окръжна болница като звъннеш ще ти кажат къде е точно но се обади предварително за да си запазиш час :-)) Дано да ти помогна :-)

Тема А някоя добра козметичка от Пловдив?нови [re: cлънчицe]  
АвторЛюляk (Нерегистриран)
Публикувано18.08.03 18:07

Някой може ли да ми препоръча.

А с обикновена кола маска ли те правиха отдолу или със студена, че как така не те е боляло????????

Аз буквално рева всеки път като ходя на кола

Люляк, сладък, дъхав...

Тема Re: А някоя добра козметичка от Пловдив?нови [re: Люляk]  
Автор Dideto (spring)
Публикувано18.08.03 20:46

току що си ги махнах с епилатора... повече никога!
Боля и ми отне много време, а на козметик става са 5 минути и не боли толкова

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.