Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:53 14.07.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Чудесна маска за лиценови  
Автор lady_tea (благородна)
Публикувано12.08.03 09:52

Да Ви препоръчам един ензимен пилинг на G.M.COLLIN! Това е маската-чудо наистина! Аз съм много разлигавена и претенциозна и това е, досега, първият продукт за който мога да кажа само добро.
Представлява маска без абразив за основно почистване и е подходяща и за чувствителни кожи. А може и да се ползва само за избистряне на тена /стоиш 5 мин./. След като си я ползвал, независимо дали 2 мин. или само 5 за просветляване, кожата ти е съвсем гладкар нежна и "светеща".

Тема ама не така....нови [re: lady_tea]  
Автор elena_ss ()
Публикувано12.08.03 10:34

кажи пълното наименование, как изглежда, евентуално сложи картинка....

аз сега как да рабера какво да търся

Тема Така, таканови [re: elena_ss]  
Публикувано12.08.03 11:56

това е наименованието бе мила! Тази фирма има само Един "Ензимен Пилинг"! Не го търси по магазините, а по козметичните салони или ми прати бележка аз ще ти го осигуря /не ми представлява никаква трудност/. Немога да сложа картинка, защото нямам скенер, а и незнам сайта на фирмата за да пусна линк.

Тема хихинови [re: lady_tea]  
Автор elena_ss ()
Публикувано12.08.03 12:11

ок, за фирмата ми стана ясно, ок и за продукта

и мноооого жалко, че го няма по магазините, аз така съм свикнала да си пазарувам нещицата........ тва да го търся по козметичните салони..... брррр, още не ходя по такива тук, където се намирам

а съм извън БГ-то, това означава ли че пак няма да ти е трудно да ми го осигуриш?

Тема Re: Така, таканови [re: lady_tea]  
Автор palachinka (marmalad)
Публикувано12.08.03 12:52

da ne e SOIN GOMMANT exfoliating treatment ? towa e ekfolirastata maska, koiato poluchih ot moiata kozmetichka, za koiato weche pisah mai wednaj. prosto sam wazhitena

Тема Re: Чудесна маска за лиценови [re: lady_tea]  
Автор Beny (минаваща)
Публикувано12.08.03 12:53

А каква приблизително е цената на това чудо?

Живей си живота, защото от него жив няма да излезнеш

Тема Да!нови [re: elena_ss]  
Публикувано12.08.03 13:13

Самото осигуряване не е проблем /особено щом е за теб/, предаването/получавенето ще ни затрудни.
Трябва да включваме и пощата в начинанието

Тема Не!нови [re: palachinka]  
Публикувано12.08.03 13:20

Моята е SOIN PHYCO-ECLAT /PHYCO-RADIANCE TREATMENT/.
Кажи ми повече за твоята, как я ползваш, какъв е ефекта и т.н?
Много е добра тази фирма!

Тема Re: Чудесна маска за лиценови [re: Beny]  
Публикувано12.08.03 13:22

Към 35 лв.

Тема Re: Не! [re: lady_tea]  
Автор palachinka (marmalad)
Публикувано12.08.03 13:29

ami ozadachena sam, ne e li pochistwasta twoiata? moiata e eksfolant, koeto ste reche pochistwa porite i zamarseni uchastazi na lizeto bez da se nalaga da stiskash i chowarkash. ima strahoten efekt i kojata stawa kristalna. az si wzeh i gela za ochi ot koito sam sasto wazhitena. molia te pishi mi sega kakwo tochno moje tazi, koiato ti imash i imash li drugi produkti na collin?
pozdrawi

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.