|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
Чудесна маска за лице
|
|
Автор |
lady_tea (благородна) |
Публикувано | 12.08.03 09:52 |
|
Да Ви препоръчам един ензимен пилинг на G.M.COLLIN! Това е маската-чудо наистина! Аз съм много разлигавена и претенциозна и това е, досега, първият продукт за който мога да кажа само добро .
Представлява маска без абразив за основно почистване и е подходяща и за чувствителни кожи. А може и да се ползва само за избистряне на тена /стоиш 5 мин./. След като си я ползвал, независимо дали 2 мин. или само 5 за просветляване, кожата ти е съвсем гладкар нежна и "светеща". 
| |
|
кажи пълното наименование, как изглежда, евентуално сложи картинка.... 
аз сега как да рабера какво да търся 
| |
|
това е наименованието бе мила! Тази фирма има само Един "Ензимен Пилинг"! Не го търси по магазините, а по козметичните салони или ми прати бележка аз ще ти го осигуря /не ми представлява никаква трудност/. Немога да сложа картинка, защото нямам скенер, а и незнам сайта на фирмата за да пусна линк.
| |
|
ок, за фирмата ми стана ясно, ок и за продукта
и мноооого жалко, че го няма по магазините, аз така съм свикнала да си пазарувам нещицата........ тва да го търся по козметичните салони..... брррр, още не ходя по такива тук, където се намирам
а съм извън БГ-то, това означава ли че пак няма да ти е трудно да ми го осигуриш? 
| |
|
 da ne e SOIN GOMMANT exfoliating treatment ? towa e ekfolirastata maska, koiato poluchih ot moiata kozmetichka, za koiato weche pisah mai wednaj. prosto sam wazhitena 
| |
Тема
|
Re: Чудесна маска за лице
[re: lady_tea]
|
|
Автор |
Beny (минаваща) |
Публикувано | 12.08.03 12:53 |
|
А каква приблизително е цената на това чудо?
Живей си живота, защото от него жив няма да излезнеш
| |
|
Самото осигуряване не е проблем /особено щом е за теб /, предаването/получавенето ще ни затрудни .
Трябва да включваме и пощата в начинанието
| |
|
Моята е SOIN PHYCO-ECLAT /PHYCO-RADIANCE TREATMENT/.
Кажи ми повече за твоята, как я ползваш, какъв е ефекта и т.н?
Много е добра тази фирма!
| |
Тема
|
Re: Чудесна маска за лице
[re: Beny]
|
|
Автор |
lady_tea (благородна) |
Публикувано | 12.08.03 13:22 |
|
Към 35 лв.
| |
|
 ami ozadachena sam, ne e li pochistwasta twoiata? moiata e eksfolant, koeto ste reche pochistwa porite i zamarseni uchastazi na lizeto bez da se nalaga da stiskash i chowarkash . ima strahoten efekt i kojata stawa kristalna. az si wzeh i gela za ochi ot koito sam sasto wazhitena. molia te pishi mi sega kakwo tochno moje tazi, koiato ti imash i imash li drugi produkti na collin?
pozdrawi
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|