Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 03:29 03.01.26 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Тема къде се прави най-добратанови  
Авторoтчaянa (Нерегистриран)
Публикувано08.08.03 09:04

кола маска в София?

вие къде ходите да се обезкосмявате?
препоръчайте ми добра козметичка, моля ви и ми кажете колко струва обезкосмяване на целите крака и оформяне на триъгълника
оформянето на триъгълника включва ли обезкосмяване на външните полови органи?
колко време трае ефекта?
чувала съм, че понякога слагат лидокаин да не боли

писна ми да се бръсна всеки ден

благодаря

Тема Re: къде се прави най-добратанови [re: oтчaянa]  
Автор moonlady (scorpio fan)
Публикувано08.08.03 12:24

лидокаина не го слагат те, а си го купуваш ти и се напръскваш предварително. и с лидокаин пак си поболява, ама се търпи. то аз не знам всъщност как е без него и дали е различно. иначе след 1-2 дни като мине зачервяването е супер усещането и 20 дни не мислиш за нищо. няма пъпки и после излизат по-редки и меки косми. и на 2 път определено боли по-малко.
а относно това какво искаш да обезкосмиш, то е по желание на клиента, може и всичко да се махне, вкл и отзад . там не боли
и давай по-смело, и аз много време събирах кураж, но сега няма да пипна повече бръснача.

за софия не знам, във варна е 18 за цели крака и 6 за триъгълник изцяло в добър козметичен център. едва ли в софия ще има фрапираща разлика . успех и стискай зъби малко, струва си!

"Или ще намеря път, или сама ще прокарам път."

Тема Re: къде се прави най-добратанови [re: moonlady]  
Автор cлънчицe (сияйно)
Публикувано08.08.03 23:23

УРАААААААА...... а аз цяла тема пуснах.... със същия въпрос... кажи ми къде е това място във Варна, дето ще махнат абсолютно всичко и няма да мъркат?

а иначе ИЗЦЯЛО се придържам към мнението ти :))) това е най-добрия вариант за обезкосмяване и се преживява леко с мисълта за после
че и е дълготрайно... действайте, момичета, заслужава си

..... Живота е хууубав ..... слънчеви усмивки! .....

Тема Re: къде се прави най-добрата [re: cлънчицe]  
Автор moonlady (scorpio fan)
Публикувано08.08.03 23:48

ДИВАС КОЗМЕТИК!

"Или ще намеря път, или сама ще прокарам път."

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.