Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:10 12.07.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Тема Как досега никой не е дал линк за това!?!нови  
Автор Scarlet (J _ _ _ _ _ _ r)
Публикувано18.07.03 00:23

Гот ли е?

Е, вярно че прическите не са много на брой, но поне можеш да ги наложиш върху своя снимка.

Преди няколко дни си изтеглих подобни програмки, но понеже са демо, можеш да променяш прическите, цвета на косата, очите, устните и грима, но само на снимката на манекенката от демото.

Тема Re: Как досега никой не е дал линк за това!?! [re: Scarlet]  
Автор Pepelyashka (дрипла ;-))
Публикувано21.07.03 22:14

да, явно е полезен, но не се отваря от чужбината яз успях все пак да видя 2 модела но по-нататъка не мръдна;и отваря само с И-експлорър

keep it simple, stupid!

Тема Re: Как досега никой не е дал линк за това!?!нови [re: Pepelyashka]  
Публикувано22.07.03 12:12

Ох, наистина съжалявам. Аз ползвам IE и няма проблем, зарежда бързо, но снимките не могат да се сейвнат. Т.е. могат, но се записват само прическите, лицето ми го няма:)))

Тема Re: Как досега никой не е дал линк за това!?!нови [re: Scarlet]  
Автор AAN (®)
Публикувано22.07.03 23:33

Вижте и този сайт,тъй като и аз не можах да го отворя hit.bg

..................

Ако знаеш ЗАЩО , ще разбереш КАК!

Тема Re: Как досега никой не е дал линк за това!?!нови [re: Scarlet]  
Автор Cygnus (black hole)
Публикувано23.07.03 07:28

Когато си на страницата с твоята прическа натискаш клавиша ALT и заедно с него натискаш Prt Sc клавиша (PrintScreen горе вдясно се намира над Insert i Home )
След това отваряш PaintBrush-a - от менюто Aksesoari от Старт менюто на уиндоуса - и натискаш Ctrl + V (клавишите) за да пейстнеш от клипборда скрийшота, който си хванала.
Там ти се пейства целия прозорец от страницата която си снимала с твойта снимка. Обработваш си тази картинка - изчистваш я от останалите глупости и си оставяш само портрета. Засега за друг вариант не се сещам - сайта не генерира картинка, а просто ги наслагва една върху дruгa с DIV Align.
Дано да съм ти помогнала.

Тема Re: Как досега никой не е дал линк за това!?!нови [re: Cygnus]  
Публикувано23.07.03 10:56

Много ти благодаря, обезателно ще изпълня инструкциите ти.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.