|
Тема
|
izkustveni migli
|
|
Автор | lady (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.07.03 06:32 |
|
may ne sum sreshtala diskusiq za tazi tema
a mi e mnnnogo liubopitno
niakoi probval li e, kak stoqt, esteveno li?
razbira li se 4e sa izkustveni?
razli4ni marki li ima i niakoi ako preporu4a konkretna takava shte se radvam :)))
prosto mi e liubopitno zashtoto
mersi!
| |
Тема
|
Re: и на мен ми е много интересно
[re: lady]
|
|
Автор |
Scarlet (J _ _ _ _ _ _ r) |
Публикувано | 05.07.03 00:57 |
|
да разбера как се слагат и не тежат ли.
| |
Тема
|
Re: izkustveni migli
|
|
Автор |
Cool™ (Блясък) |
Публикувано | 05.07.03 11:23 |
|
Здравей,
аз лично не съм си слагала, но няколко мои приятелки са. Дали си личат, че са изкуствени - ами те си бяха сложили доста дългички и си личеше. Предполагам, че ако бъдат по-къси и по-редки (те са на снопчета и сам решаваш колко да си сложиш) може и да не си личат толкова. На една от приятелките ми й казаха, че ще й издържат минимум месец, но май не изкараха и 2 седмици. А другата се оплака, че заради изкуствените й паднали доста от нейните си мигли. Миналата година и аз се бях навила да си слагам, но се отказах. Май не си струва много..
| |
Тема
|
Re: и на мен ми е много интересно
[re: Scarlet]
|
|
Автор |
Cool™ (Блясък) |
Публикувано | 05.07.03 11:24 |
|
залепят се.
и май не тежат или поне се свиква
| |
Тема
|
Re: Но козметичка / фризьорка ли ги поставя
[re: Cool™]
|
|
Автор |
Scarlet (J _ _ _ _ _ _ r) |
Публикувано | 05.07.03 14:41 |
|
аз явно си представям едни миглички, които съм виждала по магазинчетата за фибички и разни др. дреболийки.
Това залепяне не е ли опасно? В основата на миглите гъмжи от едни "червейчета", подобни на алигатори, но съвсем миниатюрни, които предпазват очите. Залепянето би нарушило популацията на "червейчетата".
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Xpиcи (сумасшедшая) |
Публикувано | 05.07.03 17:24 |
|
Олеле, уплаших се, какви са тия алигатори?
Що се отнася до изкуствените мигли - и на мен ми е много интересно и ми се иска да понауча нещо повече, ама явно май не са много компетентните по въпроса. Иначе съм виждала да се продават разни видове по магазините, но ми се сториха толкова ужасни, че не се престраших да си купя
Hasta la Victoria Siempre
| |
Тема
|
|
|
Автор |
FlGHTER (малката лигла) |
Публикувано | 05.07.03 23:30 |
|
абе в "Портокал с часовников механизъм"(някой сигурно го е гледал?) Алекс имаше някакви много странни изкуствени мигли само на едното око.Тя бяха съединени,сякаш залепени за някаква тънка лентичка, и той вечер направо я дърпаше и я лепваше на огледалото.И там стояха.Дали има такива?
Аз имам моето световъртене във мен.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
AAN (®) |
Публикувано | 05.07.03 23:49 |
|
Определено не стоят добре ,а и тежат на всичкото отгоре...
На мен са ми слагали такива за разни снимки ,но аз лично не бих си сложила какъвто и да е повода,някога...
Но по добре е да се слагат разни единични снобчета (косъмчета) ,което е по естесвено .
..................
Ако знаеш ЗАЩО , ще разбереш КАК!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Cool™ (Блясък) |
Публикувано | 06.07.03 10:54 |
|
Всеки може да ти ги постави. Аз наскоро се бях заровила из разни обяви за курсове и плюс това, за което си плащаш по желание безплатно може да те научат как да слагаш изкуствени мигли.
| |
|
|
|
|