Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:56 12.07.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Интересно ми е  
АвторБъpбopaнa (Нерегистриран)
Публикувано01.07.03 20:16

Момичета,според вас има ли полза от клуба?То е ясно,че на всички ни е приятно и интересно да си бъбрим за козметика,но въпросът ми е в смисъл дали има някоя от вас,която благодарение на този клуб да си е решила някакъв проблем или да е научила нещо полезно за нея,което да и е помогнало да стане още по-красива?

Тема Re: Интересно ми енови [re: Бъpбopaнa]  
Автор palachinka (marmalad)
Публикувано01.07.03 20:49

za mene opredeleno ima smisal ot nego! sabiram mnogo interesna informazia, za koiato s chasowe inache ste se rowia w internet,a osnowniat smisal na diskusiite e , che momichetata goworiat ot sobstwen opit. az zapisah mnogo nesta,koito sa me interesuwali wkliuchitelno i adresi, koito niamam tarpenie da pregledam kato doida w sofia sledwastata sedmiza.
izpolzwam sluchaia da pozdrawia wsichki, koito uchastwat tuk i da si pojelaeme mnogo usmiwki i interesni temi

Тема да!нови [re: Бъpбopaнa]  
Автор Pepelyashka (дрипла ;-))
Публикувано01.07.03 20:59

e kissing u

Тема Има полза!нови [re: Бъpбopaнa]  
Автор eveline (impudent)
Публикувано01.07.03 21:17

В този клуб откривам адски много полезна информация за себе си."Бъбренето" за козметика е приятно,но тук освен това се обменят доста полезни съвети.Интересно ми е да чета мненията на всички.

Автор Дopoти (Altava)
Публикувано02.07.03 00:08

Определено има смисъл!!! Аз ли4но съм получила много ценни съвети тук...дори и без да съм питала, а само като чета постингите на други момичета

Автор Шeдaнc (по чорапи)
Публикувано02.07.03 01:42

мисля, 4е всяка от нас по един или друг повод е полу4ила (важна) информация, която да й е била полеzна, дори да не е била необходима в даден момент.

аz самата в интерес на истината пове4е оби4ам да "давам съвети" (оби4ам да помагам просто, дано и да съм успяла беz да ставам досадна ), но съ6то съм нау4ила много нови не6та благодарение на мом(и)4ета тук.
zа което ви благодаря!

дали съм станала по-красива благодарение на съветите тук - надали. накъде пове4е?

To find riches is a beggar's dream, but to find love is the dream of kings.

Автор (Църна Маца)
Публикувано02.07.03 23:24

Определено е хубав този клуб :-) Много интересни и полезни неща има, и се обменя опит от първа ръка - това е най-ценното. А аз най-обичам да чета за домашно забъркани маски :-) Само дето като науча някоя нова, правя си я веднъж-два пъти, и после ме размързява ... :-( Ама това си е моя грешка.
Много е хубаво тук, момичета

Impeccable judgement, immaculate timing and impressive clarity.

Тема иманови [re: Бъpбopaнa]  
Автор userkata (юзерка)
Публикувано05.07.03 17:08

след раждането на 1вото дете и по време на бременността започнах да се потя много.
момичетата тук похвалиха дезедорант на виши - със зелената капачка.
купих си и си реших проблема.
извод: има. поне за мен. :-)

Тема добра възможностнови [re: Бъpбopaнa]  
Автор Cпeциaлиcт (PhD)
Публикувано05.07.03 17:28

за маркетинговите отдели да заострят акцента в дейността си.

Тема Ама разбира сенови [re: Бъpбopaнa]  
Автор Xpиcи (сумасшедшая)
Публикувано05.07.03 17:30

Мнооооого полезни нещица има в тоя клуб

Hasta la Victoria Siempre

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.