|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
за стъпалата
|
|
Автор |
Ginger () |
Публикувано | 03.06.03 21:00 |
|
момичета, знам че се оливам ама ме е налегнала козметичната мания
може и да не се изразявам точно, но как си поддържате стъпалата на краката? на мен ми се е образувала по-твърда кожа, която се напуква и започва да ме дразни....купих си скоро едно кремче с талк и охлаждащ ефект, и предотвратяващо възпаления, но не може да ми помогне да излющя тази стара кожа, знам че за това е необходимо да си направя педикюр, но как става в домашни условия
| |
Тема
|
Re: за стъпалата
[re: Ginger]
|
|
Автор | tania (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.06.03 21:20 |
|
Ami moje6 da otide6 na pedikur-6te ti svar6i rabota!V dom uslovija az imam edin skrub na AVON koito bjah kupila za da polu4a edna chantichka, no toi se okaza naistina mnogo dobar!Stra6no dobre pochistva i osvejava stapalata i osobeno za ljatoto e chuden.V chetvartak se pribiram v Bulgarija i vednaga si zarachvam dori cjalata serija za kraka!
| |
|
аз се спрях на следния евтин вариант - пила за крака /не знам как точно се казва това нещо/ докато се къпя, после глицеринов сапун, с който си мия тялото, след като ги изсуша ги намазвам целите до глезените с крем Здраве за крака на Арома /0.80 лв./, който ми действа 1000 пъти по добре от 10 пъти по-скъпи кремове, чакам го да попия 5-10 мин. и готово
друго, с което съм си правила петите копринени беше крем за бебешко дупе, но не помня какво, не беше суперско за бебешкото дупе, но за крака ... мммм!
успех!
| |
Тема
|
[re: tania]
|
|
Автор |
Дeлфин () |
Публикувано | 03.06.03 22:49 |
|
Аз си ги поддържам сама...искало ми се е да отида на педикюр, но ме е страх да не ми лепнат гъбички. Знам за няколко такива случая.
Първо си накисвам краката в гореща вода и някакви соли, или с шампоан, и вися доста време. После търкам с нещо-пемза и/или някакви абразивни частици. След това се изплаквам, оформям си ноктите, мажа с крем за крака или вазелин в обилно количество, обувам чорапи и спя така...е, по някое време през ноща ги изритвам
| |
Тема
|
|
|
Автор |
AAN (®) |
Публикувано | 03.06.03 23:09 |
|
Аз си търкам краката с пемза всеки път като се къпя и с лосиона за тяло си ги намазвам ,с изключение на м/у пръстите и това е то нищо сложно и са ми мекички всеки път .
------------------------------------------
Бъди най-доброто,което си бил!
| |
|
Ако щеш вярвай, но отворих форума и влязох в клуба с цел да задам АБСОЛЮТНО същия въпрос!!!!И моята крачна кожа е страшно суха, и се уморих да я третирам с какво ли не - за всичко друго май съм намерила цяр, но не и за копитата си
Така че и аз ще чета съветите с огромно внимание
| |
Тема
|
Талкът е груба грешка в този случай
|
|
Автор |
Cпeциaлиcт (PhD) |
Публикувано | 04.06.03 00:54 |
|
Изглежда, че кожата на стъпалата ти се обезводнява доста бързо, а талка засилва този процес, тъй като абсорбира водата. Той е доста използвана съставка на пудрите за крака, които са противогъбични. Арома произвеждаха едно време един крем за крака " Свежест", напълно ще ти свърши работа, хем има противогъбични съставки, хем не изсушава кожата, а обратно.
| |
Тема
|
Re: Талкът е груба грешка в този случай
[re: Cпeциaлиcт]
|
|
Автор |
Ginger () |
Публикувано | 04.06.03 01:04 |
|
може и така да е, аз си взех с талк защото ми се изпотяват краката, а и преди години имах гъбички, нещо като превантивна мярка исках да се получи...но май обратния ефект съм направила
ще потърся крем без талк, с противогъбични съставки ( кои са те?), но няма да мога да изнамеря на Арома тук при мен
| |
|
Polzvam na HoMedics za pedikyur i sum mnogo dovolna. El. pili mahat sravnitelno lesno zagrubyalata
kozha. V momenta polzvam i na Ahava Advanced Foot Cream i go namiram za chudesen, mnogo priyatno yhae i popiva burzo. Nai-efektivniyat krem na koito sum popadala dosega e na Neutrogena, naistina e sposoben da omekoti strahotno kozhata, za suzhalenie ne mi dopadna nikak aromatut mu, no vazhnoto e, che vurshi
rabota.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Sonrisa (любопитна) |
Публикувано | 04.06.03 10:05 |
|
Всеки път като се къпеш ги търкай с пемза. Хубаво е и да ги накисваш в много топла вода със соли за крака, както те съветва Делфин и после пак да ги изтъркаш с пемза. След това си ги намажи с крем за крака.Разбира се ефекта никога не идва отведнъж, но с малко повече постоянство резултатите са изключителни. Лично аз го разреших този проблем именно по този начин. Забелязала съм също, че кожата на краката ми се втвърдява, когато ходя боса в къщи.
Желая ти успех
Живей за мига!!!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|