Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:45 17.07.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Тема За стягане на БЮСТАнови  
АвторKapaмeл (Нерегистриран)
Публикувано01.04.03 22:20

Момичета, препоръчайте ми някакъв продукт за тази цел - нещо, което се маже и стяга самата кожа около гърдите и деколтето. На други средства много не вярвам. И доколко дълготраен е ефектът, ако има такъв?
Хвърлила съм око на Galenic, но дали е качествен?
Благодаря предварително!

Тема Пробвай [re: Kapaмeл]  
Автор Ckитницa (реалност)
Публикувано02.04.03 03:09

освен с продукти за стягане и със гимнастика.
Упражненията ще имат много по дълготраен ефект, да не говорим и че са по евтини.
Друго което е от полза за стягане на бюста е плуване, както и обливане със хладък до студен душ или обтриване с кубчета лед. Внимавай и как вървиш. От голямо значение за хубавия бюст е и стойката ти. Не се изгърбвай, без значение дали се движиш, стоиш права или седиш.
За гимнастиката мога да ти препоръчам книжката "Стегнат бюст за 10 мин. на ден", авторката се казва Лиди Резен. Упражненията са дадени детайлно и с илютрации, обяснено е подробно действието им за стягане на гръдната мускулатура. Книгата е издаване първоначално 1999, но мисля че беше преиздавана наскоро. При всички случаи гледах я някаде не много отдавна(ко не ме лъже спомена) и не беше много скъпа 3 - 4 лева.

...neue interessante Leute verspeisen...

Тема Re: Пробвайнови [re: Ckитницa]  
Автор lutien tinuviel (na4inae6ta)
Публикувано02.04.03 18:31

Точно така! От сутиена гърдите мързелуват, а те са мускул. Не позволявай този мускул да атрофира. Само с козметика ефекта ще е минимален. Пък и е малко трудно някакъв крем да ти стегне кожата от самосебе си без твое участие

Тема да, де...нови [re: lutien tinuviel]  
АвторKapaмeл (Нерегистриран)
Публикувано02.04.03 22:02

...това за гимнастиката е ясно, ходя редовно на каланетика...имам и книжката даже...
обаче - мен ме интересуваше на усилията, които полагам, да се понамажа с нещо ефективно отгоре... Заради самата кожа, все пак родих преди почти 10 месеца и от 75B ми се ноложи да сменя на D, сега отново съм на стария размер, както и килограмите са ми същите, но все пак кожата трябва да се поосвежи с нещо след това скачане с два номера....Добре, че се отървах без ни е дна стриичка!

Тема Re: Пробвайнови [re: lutien tinuviel]  
Автор Biba (hamster)
Публикувано02.04.03 22:19

lutien, с риск да те разочаровам щте ти кажа, че гърдите не са мускул и не могат да бъдат тренирани. Те се състоят от жлезиста, мастна и съединителна тъкан, поставени са върху гръдните мускули, с които са свързани посредством сухожилни влакна. Единственото, което ги държи стегнати е кожата, затова тя трябва да се потдържа еластична. Би било наистина много хубаво ако бяха мускули, защото в такъв случай щеше да е по- лесно да се запазят формите, но уви...

Тема Re: Пробвайнови [re: Biba]  
АвторБилka (Нерегистриран)
Публикувано03.04.03 01:31

подкрепям напълно постинга ти. страх ме беше да го напиша аз, за да не се очертая като скептика на клуба, но наистина за много неща се заблуждаваме - къде от незнание, къде от напразни надежди
ако така се стягаха бюстове с кремчета, пластичните хирурзи гладни щеха да ходят

Тема Re: Виж тованови [re: Билka]  
Авторcouncillor (Нерегистриран)
Публикувано03.04.03 03:02

За стягане на бюста продукти имат почти всички марки.Ето малко насоки:
- Haute Tenue на YSL
- Bust'Up на Biotherm
- Phytolastyl (ампули и гел) на Lierac
- един много добър на Orlane
- крема за бюст на Phytomer (двата последни не мога да ги цитирам по памет, просто питай)

В салоните могат да ти направят лифтинг-стимулация на бюста с апарат, или стягаща маска на бюста с водорасли.
Аз имам същия проблем с отпускане на кожата, въпреки че тренирам доста години. Просто от варирането на теглото и от тичане се разтяга и това е.

Тема Re: ами иматнови [re: councillor]  
АвторБилka (Нерегистриран)
Публикувано03.04.03 17:50

те и за целулит имат, и за бръчки имат
ама некой да се е избавил от целулит или бръчките с крем???

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.