|
Тема
|
О4ила???
|
|
Автор |
SunFlower (нерегистрирани) |
Публикувано | 18.03.02 13:04 |
|
Споделете, ако имате впе4атление от марковите слън4еви о4ила, кои са добри и кои си струват!!!
Имам нужда от о4ила, но от тия ментаци по 10-15 лева не искам да си взимам, защото полза няма, а идеята е стъклото да има защита от вредните лъ4и!

'94 2000 16V
| |
|
Polaroid! Ni6to drugo! Zadaljitelno obache prodavacha da ima Polaroid-tester! Tova e edno ogledalo, koeto bez ochilata nishto ne se vijda, s tjah se chete " Polaroid i logoto. 50 kinta i nagore obache.
| |
Тема
|
Re: О4ила???
[re: SunFlower]
|
|
Автор | Пeнa (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.03.02 21:52 |
|
Ако не настояваш да се набутваш с от 50 нагоре препоръчвам това което аз направих. Поръчах си ги в оптика, избрах си рамка избрах си и стъкло и съм супер доволна.
| |
Тема
|
tova e mnogo hitro reshenie!!
[re: Пeнa]
|
|
Автор |
Zlia (ненаказан) |
Публикувано | 19.03.02 08:45 |
|
i kolko ti struvashe v takuv sluchai udovolstvieto??
iskam karnache ot riba mech!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 19.03.02 10:12 |
|
би ли споделила в коя оптика ги поръ4а?? (ако си от София), има ли избор от хубави рамки??, ка4ествени ли са?, какви са цените?? и колко време отнема поръ4ката??
мерси предварително
'94 2000 16V
| |
Тема
|
[re: SunFlower]
|
|
Автор | Пeнa (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.03.02 10:26 |
|
мисля, че във всички оптики правят, мойте струваха 30 лв. Рамки колкото искаш, единственото неудобство е, че това което ти отива като рамка, не е задължително да ти отива като слънчеви очила, т.е. трябва да се съобразиш с формата и р-ра на рамката. За един ден ми ги направиха.
| |
Тема
|
na men mi hrumva neshto
|
|
Автор |
Zlia (ненаказан) |
Публикувано | 19.03.02 10:57 |
|
znachi, poneje v optikite ne se namirat taka aktualnite caisi za sezona, koito puk se namirat po ulichnite sergii, moje da se vzeme suotvetniya chift ot tyah, a v optikata samo da mu se smenyat stuklata sus sushtata forma i cvyat no veche da sa zashtiteni
iskam karnache ot riba mech!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Lara_ (бейби) |
Публикувано | 19.03.02 11:45 |
|
А какви по-специални стъкла ти слагат?
Аз имах едни страхотни очила Kennet Cole но ги счупих и сега докато не е толкова силно слънцето карам с ментета.
Исках да си взимам raybann/police, но в оптиката където ми правиха очила с диоптер ми предлагат да си избера някакви италиански рамки за 80-90лв и стъклата стрували 20-30лв, така че на добра цена да имам качествени очила.........но нямам идея какви са тия стъкла, дали са истински и т.н.....
| |
|
Аз също ти препоръчвам Polaroid.
Това са единствените очила в БГ, които са хем маркови, хем сигурни, хем приемливи като цена.
Освен това няма смисъл да се купуват Арманита и прочие реномирани марки, защото там плащаш само за марката - иначе качеството е подобно. Обаче ако ги счупиш например, после ще те е яд много повече. Аз само веднъж досега се бях изцепила с едно Черути - бяха очилата на мечтите ми просто. Струваха майка си и баща си. И ги загубих в едно такси. После дни наред място не можех да си намеря от яд. И се зарекох повече да не изпростявам по подобен начин. Сега си нося добрия стар Полароид и ми е мирна главата. И ми е добре на очите...
| |
Тема
|
[re: Rama]
|
|
Автор |
Публикувано | 25.03.02 16:33 |
|
знам колко е неприятно да си изгубиш нещо, което ти отива и което ти е нужно !!
Ще заглеждаме Полароид, дано има разнообразие на дизайнерски решения, 4е съм капризна за о4ила и не ми отиват всякакви

'94 2000 16V
| |
|
|
|
|