Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:37 13.07.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Тема О4ила???нови  
Автор SunFlower (нерегистрирани)
Публикувано18.03.02 13:04

Споделете, ако имате впе4атление от марковите слън4еви о4ила, кои са добри и кои си струват!!!
Имам нужда от о4ила, но от тия ментаци по 10-15 лева не искам да си взимам, защото полза няма, а идеята е стъклото да има защита от вредните лъ4и!

'94 2000 16V

Тема Re: О4ила???нови [re: SunFlower]  
Автор Spezialista (po vsichko)
Публикувано18.03.02 18:32

Polaroid! Ni6to drugo! Zadaljitelno obache prodavacha da ima Polaroid-tester! Tova e edno ogledalo, koeto bez ochilata nishto ne se vijda, s tjah se chete " Polaroid i logoto. 50 kinta i nagore obache.

АвторПeнa (Нерегистриран)
Публикувано18.03.02 21:52

Ако не настояваш да се набутваш с от 50 нагоре препоръчвам това което аз направих. Поръчах си ги в оптика, избрах си рамка избрах си и стъкло и съм супер доволна.

Тема tova e mnogo hitro reshenie!!нови [re: Пeнa]  
Автор Zlia (ненаказан)
Публикувано19.03.02 08:45

i kolko ti struvashe v takuv sluchai udovolstvieto??

iskam karnache ot riba mech!

Тема Re: О4ила???нови [re: Пeнa]  
Публикувано19.03.02 10:12

би ли споделила в коя оптика ги поръ4а?? (ако си от София), има ли избор от хубави рамки??, ка4ествени ли са?, какви са цените?? и колко време отнема поръ4ката??

мерси предварително

'94 2000 16V

АвторПeнa (Нерегистриран)
Публикувано19.03.02 10:26

мисля, че във всички оптики правят, мойте струваха 30 лв. Рамки колкото искаш, единственото неудобство е, че това което ти отива като рамка, не е задължително да ти отива като слънчеви очила, т.е. трябва да се съобразиш с формата и р-ра на рамката. За един ден ми ги направиха.

Тема na men mi hrumva neshtoнови [re: Пeнa]  
Автор Zlia (ненаказан)
Публикувано19.03.02 10:57

znachi, poneje v optikite ne se namirat taka aktualnite caisi za sezona, koito puk se namirat po ulichnite sergii, moje da se vzeme suotvetniya chift ot tyah, a v optikata samo da mu se smenyat stuklata sus sushtata forma i cvyat no veche da sa zashtiteni

iskam karnache ot riba mech!

Тема Re: О4ила???нови [re: Пeнa]  
Автор Lara_ (бейби)
Публикувано19.03.02 11:45

А какви по-специални стъкла ти слагат?
Аз имах едни страхотни очила Kennet Cole но ги счупих и сега докато не е толкова силно слънцето карам с ментета.
Исках да си взимам raybann/police, но в оптиката където ми правиха очила с диоптер ми предлагат да си избера някакви италиански рамки за 80-90лв и стъклата стрували 20-30лв, така че на добра цена да имам качествени очила.........но нямам идея какви са тия стъкла, дали са истински и т.н.....

Тема Re: О4ила??? [re: SunFlower]  
Автор Rama (призрак)
Публикувано23.03.02 18:18

Аз също ти препоръчвам Polaroid.
Това са единствените очила в БГ, които са хем маркови, хем сигурни, хем приемливи като цена.

Освен това няма смисъл да се купуват Арманита и прочие реномирани марки, защото там плащаш само за марката - иначе качеството е подобно. Обаче ако ги счупиш например, после ще те е яд много повече. Аз само веднъж досега се бях изцепила с едно Черути - бяха очилата на мечтите ми просто. Струваха майка си и баща си. И ги загубих в едно такси. После дни наред място не можех да си намеря от яд. И се зарекох повече да не изпростявам по подобен начин. Сега си нося добрия стар Полароид и ми е мирна главата. И ми е добре на очите...

Тема Re: О4ила???нови [re: Rama]  
Публикувано25.03.02 16:33

знам колко е неприятно да си изгубиш нещо, което ти отива и което ти е нужно !!
Ще заглеждаме Полароид, дано има разнообразие на дизайнерски решения, 4е съм капризна за о4ила и не ми отиват всякакви

'94 2000 16V

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.