|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
За пудрата....
|
|
Автор |
Лyничka (неземна) |
Публикувано | 18.03.02 13:27 |
|
Имам въпрос и за пудрата. Каква роля игре тя в грима и въобще, полезна ли е. Защото на мен са ми казвали най-различни гадости за нея. Че запушвала портите, че състарявала кожата. Сетих се за пудрата, защото, днес както си се возих в автобуса и се гледах в стъклото, забелязах, че нослето ми блести, де мек, че кожата ми е мазна. И се сетих, че може би с пудра, може да се попие тази мазнина, или се заблуждавам? По принцип сигурно не се забелязва много, заото всички ми казват, че имам много хубава кожа, ама мен си ме дразни.
Omnia vincit amor Редактирано от Лyничka на 18.03.02 18:26.
| |
Тема
|
Re: Да питам още нещо....
[re: Лyничka]
|
|
Автор |
Tear (непознат) |
Публикувано | 18.03.02 17:52 |
|
Аз лично смятам, че пудрата е абсолютно задължителна за добрия грим! Вярно, е че сигурно запушва порите, но като се замислиш ние не живеем на някое райско кътче с чист въздух и т.н./за съжаление /така, че е по-добре да са ти запушени порите за да не поемат цялата мръсотия от околната среда. Пак и нали вечер си мием лицето и цяла нощ кожата преспокойно си "диша". Мога да ти препоръчам пудрата на MANHATTAN тази която е антибактериална. Не е много "тежка" и на мен лично ми допада страшно много. Още повече, че откакто я ползвам нямам никакви проблеми с разни ситни пъпчици /обриви/, които ми излизаха без особена причина по-рано.
| |
Тема
|
Re: Да питам още нещо....
[re: Tear]
|
|
Автор | titi (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.03.02 22:25 |
|
Az sashto izpolzvam Manhatan i sam mnogo dovolna. Pudrata mi dava zashtita i ot niakolko godini ia izpolzvam neprekasnato, naistina ot togava ne sa mi izlizali nikakvi pap4izi.
| |
Тема
|
Re: За пудрата....
|
|
Автор |
Rama (призрак) |
Публикувано | 23.03.02 09:59 |
|
Категорично се присъединявам към горните мнения!
Аз също ползвам Манхатън (от антибактериалната). Пробвала съм още много марки, някои от които доста по-реномирани и скъпи, но никоя не е можела да се сравни с Манхатън.
С две думи, за мен Манхатън е най-добрата пудра - и на всичко отгоре е съвсем достъпна като цена.
Хубаво е преди пудрата да си сложиш дневен крем. Щом само нослето ти е блеснало, вероятно имаш смесена кожа - има всевъзможни кремове за такава кожа. Бих ти препоръчала емулсията за смесена кожа на Avon - въпреки че съм малко подозрителна към тази марка, точно това мазило ми хареса. Ако пък можеш да си го позволиш, направо си купи Vishy - има едно специално кремче за смесена кожа, което матира кожата и премахва точно това лъщене на мазните участъци. Аз наскоро реших да се поглезя с него и съм очарована.
| |
Тема
|
[re: Rama]
|
|
Автор |
Лyничka (неземна) |
Публикувано | 23.03.02 14:25 |
|
А то горе-долу с каква цена е? И още един въпрос, то като матира нужна ли е пудра. А пудрата, добре ли се нанася с това тампонче дето е вътре? На мен ми се струва, че ще стане много неравномерно. Ах, и още нещо, вчера ходих във всичките Бонжури, защото знам че там има комзтика Манхатън, но защо за тези антибактерианлни пудри няма тестери. Така не знам какъв цвят да си взема. А въщност как да си избера цвят? По-светъл или по-тъмен от кожата на лицето ми. А да и последн въпрос. Защо има една антибактериална пудра на Манхатън, която е с прозрчно капаче и струва 8.40лв. И още една , която е с светлосиньо капаче и струва 10.50лв. И на двете пише че са антибактериални.
Мисля, че това са ми въпросите 
Omnia vincit amor
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Бeллa (новак) |
Публикувано | 23.03.02 15:55 |
|
Ако може и аз да се включа... пурдата на Манхатън е супер, много е фина и се нанася страшно лесно точно с това тампонче. като си я сложиш и лицето направо светва...!
обикновената антибактериална пудра е в кутийката с прозрачното капаче а другото е антибактериална крем пудра. не съм я пробвала но все си мисля, че е нещо между пудра и фон дьо тен
а колкото до цвета аз го пробвах преди да го купя, но бях на някакво изложение и то най добре да го пробваш на лицето а не от вътрешната страна на китката... моят цвят се оказа прасковата - мисля, че той е най-разпространен, а по тъмните можеш да използваш вместо руж:)
желая ти успех!
| |
Тема
|
Re: и още....
|
|
Автор |
Rama (призрак) |
Публикувано | 23.03.02 18:02 |
|
Конкретно на въпроса ти забравих да отговоря.
Лично аз смятам, че пудрата не е вредна сама за себе си. Напротив - защитава кожата и в градски условия е почти задължителна. Не случайно подчертавам "в градски условия" - ако си в планината например, е просто грехота да се пудриш.
Освен това, доколкото си спомням, ти си доста млада. Това означава, че сега е нормално да ти е по-мазна кожата. След години това ще се нормализира.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Rama (призрак) |
Публикувано | 23.03.02 18:08 |
|
Не помня точно колко струваше - към 8-10 лева е май.
Пудрата се нанася чудесно с тампончето - разбира се, ако ти я нанасяш правилно. Не знам какво точно значи "правилно нанасяне", но знам, че ние, жените, имаме доста силни инстинкти в това отношение.
Аз използвам от тази с прозрачното капаче. Другата не я познавам.
За тестерите - не знам. Манхатън се продава на страшно много места - все ще има някъде с тестери. Аз самата си знам моя номер и само от него си купувам. Всъщност май не го знам... ...просто гледам по капачето на старата пудра. Май 77 беше, но аз съм с доста матова кожа, а това беше най-тъмният цвят, ако не се лъжа. За теб може би е друг номер.
Кажи после дали си доволна.

| |
|
Samo da dop'lnia - ako se pritesniavash che shte si slozish prekaleno mnogo navedn'z, ja nanesi s goliama meka chetka (mnogo pestelivo!), a prez denia ako niak'de neshto ti l'sne samo leko go tyshirai s tamponcheto.
dobre viz kak'v otten'k ti e kojata - k'm z'ltenikavo, ili k'm rozovo, i izberi pydrata v tozi otten'k.
Yspeh
| |
|
А дали, ако преди това си сложа крем ще има някакъв проблем. Страхувам се да не страда прекалено много кожата на лицето ми, имам предвид да не си сложа 100 пласта неща и после да не моге да диша горката.
Може да ви се сторят идиотски въпросите ми, но от скоро започнах да си мисля за такива неща, по точно откакто започнаха да се вглежат в мен, мъже разбира се...
Балгодаря на всички ви, че ми помагате.
Omnia vincit amor
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|