Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:08 13.07.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема За кола маската "бикини"нови  
Автор Cherchez la Femme (тук и сега)
Публикувано23.12.01 03:19

Здравейте, момичета!
Въпросът ми е към всички, които си правят кола маска "бикини". Не говоря само за триъгълника, а за пълното обезкосмяване от долу.
Проблемът ми е следният:
Последните няколко пъти получавам синини след кола маската. Изглежда така все едно някой ме е смукал много сериозно. Не съм си сменяла козметичката, нито пък тя е сменяла материалите, или техниката на обезкосмяване. Принципно имам много чувствителна кожа, но това едва ли е обяснението, защото преди не съм имала такива проблеми.
Въпросите ми са два:
1. Има ли тук някоя друга дама, при която да се е получавало същото и да е разбрала какъв точно е проблемът?
2. Можете ли да ми препоръчате качествен гел, или някакъв крем за бързо неутрализиране на синините?

Благодаря предварително!

Същественото е невидимо за очите...

Редактирано от Cherchez la Femme на 23.12.01 03:21.

Тема Re: За кола маската "бикини"нови [re: Cherchez la Femme]  
Автор Dragoness (много огнена)
Публикувано23.12.01 04:39

Znachi, bez da mi se obijdash shte te popravia. Tazi kola maska se kazva "Brazilian waxing".
Az imam sushtia probleb i sininite ne mi minavat po 10 dni, zatova reshih da hvana samobrusnachkata i glavata mi e mirna veche ot 3 godini.
Ako reshish da probvash ti preporuchvam "VENUS" strashno sa dobri i niama nujda da se brusnesh 5 dni sled kato si go napravila, drug variant e elektricheska samobrusnachka, ako te e strah da ne se porejesh, razbira se sushtestvuvat i dr. varianti...
Uspeh.

ZLOBATA E NAI-GORCHIVATA OTROVA I IAKO GORI ZLOBARITE KIRLIVI !

Автор userkata popova (юзерка)
Публикувано23.12.01 11:21

при мен кръвоизливите се полу4ават само когато козмети4ката е дръпнала не както трябва, затова залагам на същото и при теб.
а за крем не съм ползвала.. макар 4е има гелове-лекарства, които се предписват за кръвоизливи.

Тема Re: За кола маската "бикини"нови [re: userkata popova]  
АвторZlia (Нерегистриран)
Публикувано23.12.01 18:28

I az sum zalozila na samobrusnachkata kato nai-burz i bezboleznen metod za obezkosmyavane, no se chudya dali kremovete-depilatoari (ili kakto tam se kazvat) ne sa po-dobri, ot gledna tochka na produlzitelnostta na efekta..

Тема Re: За кола маската "бикини"нови [re: Dragoness]  
Публикувано23.12.01 22:21

Мерси за поправката, макар че "бикини" се води в прайз листата на всеки салон.. Или поне на тези, в които съм била. Но ок, щом е "бразилиан вексинг", примирявам се:) Лошото е, че не мога да се примиря с бръснача. До преди половин година за тази цел ползвах само Жилет, но дълготрайният ефект на кола маската и мекотата на кожата след нея ме очароваха.. нещо непостижимо за която и да е марка самобръсначки.

Иначе благодаря за съвета.. Ако някой ден реша да спра кола маската, ще тествам Venus.

Тема Re: За кола маската "бикини"нови [re: userkata popova]  
Публикувано23.12.01 22:26

Мда, и аз си мислех, че може да е от това.. исках да видя дали някоя друга дама няма да предположи същото.

Благодаря за мнението!

Тема Re: За кола маската "бикини"нови [re: Zlia]  
Публикувано23.12.01 22:30

Кремовете едва ли биха имали по-дълготраен ефект, защото те разграждат структурата на косъма до повърхността на кожата, не и в корена. Което пък е идентично с бръсненето.

Автор Dragoness (много огнена)
Публикувано24.12.01 04:50

Bikini e ako ti oformiat samo triugulnika, a brazilian waxing e ako ti skubiat vsichko otdolu, kato tova ne izkluchva da si ostavish lenichka.
No az ostanah s vpechatlenieto, che pravish vtoroto.

ZLOBATA E NAI-GORCHIVATA OTROVA I IAKO GORI ZLOBARITE KIRLIVI !

Автор Koпpинa_И_Xлopoфopм (амбивалентна)
Публикувано24.12.01 22:46

И на мен ми се струва, че ще е от дърпането... понякога се появяват кръвоизливчета, и това може да стане навсякъде, не само в тази зона. Може би кожата ти е била по-чувствителна в момента (зависи в коя част на месеца си правила процедурите, защото например по време на овулация си е кошмар). Имаше някакъв крем против синки, който съм ползвала, обаче му забравих името... ще се опитам да си припомня и ако успея, ще ти кажа веднага (беше нещо, което се взима от аптека, като лекарство, не козметика, и помага).
Аз обаче много разсъждавам над лазерната или фотоепилацията... единственото гадно е, че не може всичко наведнъж (имам предвид, че не може на един път да се третира цялото място, понеже си е изгаряне, все пак...). Но ми се струва, че ще е най-удачно. Защото моята кожа е толкова чувствителна, че и с кола маска не си е работа. Та казвам това - ако някоя е пробвала, да сподели.
Весели празници!

Когато дверите на ума ни се разтворят ще видим, че истинската същност на нещата е тяхната вечност.

Тема Re: За кола маската "бикини"нови [re: Koпpинa_И_Xлopoфopм]  
Автор NeReiDa (iliuzia)
Публикувано25.12.01 22:25

Izvinete 4e se namesvam v tazi tema no...mislq 4e moje da sma ot polza...zna4i az sam si pravila lazerna epilaciq to4no na mqstoto na triagalnika..naistina problema e 4e se pravi na proceduri i vednaga nqma jelaniq rezultat no sled kato se napravqt procedurite(zavisi kolko) i efekta e porazqvasht..posle pone 1 godina nqma da vi se naloji da go prilagate..az go prilagam v ramkite na edna sedmica (prez lqtoto) i sam ekstra do drugoto lqto..kogato pak se podlagam,..no ve4e taka sa otaneli 4e...edva se vijdat..dano sam pomognala..uspeh!

Uvajavai samo tezi koito te uvajavat - obi4ai samo tezi koito go zaslujavat!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.