|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
За кола маската "бикини"
|
|
Автор |
Cherchez la Femme (тук и сега) |
Публикувано | 23.12.01 03:19 |
|
Здравейте, момичета!
Въпросът ми е към всички, които си правят кола маска "бикини". Не говоря само за триъгълника, а за пълното обезкосмяване от долу.
Проблемът ми е следният:
Последните няколко пъти получавам синини след кола маската. Изглежда така все едно някой ме е смукал много сериозно. Не съм си сменяла козметичката, нито пък тя е сменяла материалите, или техниката на обезкосмяване. Принципно имам много чувствителна кожа, но това едва ли е обяснението, защото преди не съм имала такива проблеми.
Въпросите ми са два:
1. Има ли тук някоя друга дама, при която да се е получавало същото и да е разбрала какъв точно е проблемът?
2. Можете ли да ми препоръчате качествен гел, или някакъв крем за бързо неутрализиране на синините?
Благодаря предварително!
Същественото е невидимо за очите... Редактирано от Cherchez la Femme на 23.12.01 03:21.
| |
|
Znachi, bez da mi se obijdash shte te popravia. Tazi kola maska se kazva "Brazilian waxing".
Az imam sushtia probleb i sininite ne mi minavat po 10 dni, zatova reshih da hvana samobrusnachkata i glavata mi e mirna veche ot 3 godini.
Ako reshish da probvash ti preporuchvam "VENUS" strashno sa dobri i niama nujda da se brusnesh 5 dni sled kato si go napravila, drug variant e elektricheska samobrusnachka, ako te e strah da ne se porejesh, razbira se sushtestvuvat i dr. varianti...
Uspeh.
ZLOBATA E NAI-GORCHIVATA OTROVA I IAKO GORI ZLOBARITE KIRLIVI !
| |
|
при мен кръвоизливите се полу4ават само когато козмети4ката е дръпнала не както трябва, затова залагам на същото и при теб.
а за крем не съм ползвала.. макар 4е има гелове-лекарства, които се предписват за кръвоизливи.
| |
Тема
|
Re: За кола маската "бикини"
[re: userkata popova]
|
|
Автор | Zlia (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.12.01 18:28 |
|
I az sum zalozila na samobrusnachkata kato nai-burz i bezboleznen metod za obezkosmyavane, no se chudya dali kremovete-depilatoari (ili kakto tam se kazvat) ne sa po-dobri, ot gledna tochka na produlzitelnostta na efekta..
| |
|
Мерси за поправката, макар че "бикини" се води в прайз листата на всеки салон.. Или поне на тези, в които съм била. Но ок, щом е "бразилиан вексинг", примирявам се:) Лошото е, че не мога да се примиря с бръснача. До преди половин година за тази цел ползвах само Жилет, но дълготрайният ефект на кола маската и мекотата на кожата след нея ме очароваха.. нещо непостижимо за която и да е марка самобръсначки.
Иначе благодаря за съвета.. Ако някой ден реша да спра кола маската, ще тествам Venus.

Същественото е невидимо за очите...
| |
|
Мда, и аз си мислех, че може да е от това.. исках да видя дали някоя друга дама няма да предположи същото.
Благодаря за мнението!

| |
|
Кремовете едва ли биха имали по-дълготраен ефект, защото те разграждат структурата на косъма до повърхността на кожата, не и в корена. Което пък е идентично с бръсненето.

| |
|
Bikini e ako ti oformiat samo triugulnika, a brazilian waxing e ako ti skubiat vsichko otdolu, kato tova ne izkluchva da si ostavish lenichka.
No az ostanah s vpechatlenieto, che pravish vtoroto.
ZLOBATA E NAI-GORCHIVATA OTROVA I IAKO GORI ZLOBARITE KIRLIVI !
| |
|
И на мен ми се струва, че ще е от дърпането... понякога се появяват кръвоизливчета, и това може да стане навсякъде, не само в тази зона. Може би кожата ти е била по-чувствителна в момента (зависи в коя част на месеца си правила процедурите, защото например по време на овулация си е кошмар). Имаше някакъв крем против синки, който съм ползвала, обаче му забравих името... ще се опитам да си припомня и ако успея, ще ти кажа веднага (беше нещо, което се взима от аптека, като лекарство, не козметика, и помага ).
Аз обаче много разсъждавам над лазерната или фотоепилацията... единственото гадно е, че не може всичко наведнъж (имам предвид, че не може на един път да се третира цялото място, понеже си е изгаряне, все пак...). Но ми се струва, че ще е най-удачно. Защото моята кожа е толкова чувствителна, че и с кола маска не си е работа . Та казвам това - ако някоя е пробвала, да сподели.
Весели празници!
Когато дверите на ума ни се разтворят ще видим, че истинската същност на нещата е тяхната вечност.
| |
|
Izvinete 4e se namesvam v tazi tema no...mislq 4e moje da sma ot polza...zna4i az sam si pravila lazerna epilaciq to4no na mqstoto na triagalnika..naistina problema e 4e se pravi na proceduri i vednaga nqma jelaniq rezultat no sled kato se napravqt procedurite(zavisi kolko) i efekta e porazqvasht..posle pone 1 godina nqma da vi se naloji da go prilagate..az go prilagam v ramkite na edna sedmica (prez lqtoto) i sam ekstra do drugoto lqto..kogato pak se podlagam,..no ve4e taka sa otaneli 4e...edva se vijdat..dano sam pomognala..uspeh!
Uvajavai samo tezi koito te uvajavat - obi4ai samo tezi koito go zaslujavat!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|