Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:47 13.07.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема мили дами :) ...нови  
АвторБopoвинka (Нерегистриран)
Публикувано09.11.01 12:03

имам едно питане към вас ... малко ме е срам, но моля ви помогнете ми ако имате опит ... как си обезкосмявате областа около дупето??моя приятел много иска да го направим ... и аз взех да харесвам идеята :) нали се сещате по този начин и искам да съм му хубавка!! препоръчайте и някякво кремче или мазило ако ми се нарани анусчето??? леле умрях от срам
мерси предварително мили дами!

не бе небето ми небе ... не бе небе небето

Тема Re: мили дами :) ...нови [re: Бopoвинka]  
Автор SunFlower (нерегистрирани)
Публикувано09.11.01 12:22

Няма нищо срамно в поддържането на ли4ната хигиена, а всеки я разбира разли4но и бих казала, 4е относно космите има разли4ни мнения и вкусове.
Аз ли4но ненавиждам косъм4ета навсякъде по тялото си и ги отстранявам грижливо! Можеш да прегеледаш темите и има една доста добра за епилацията!
Най-добре е на козметик с топла кола-маска поне за първите ти обезкосмявания на това твърде деликатно място или сама с лепенките, които доста добре отстраняват косъм4етата от тялото!
Не мисля 4е аналният секс върви задължително с обезскосмяването и не знам доколко се нуждаеш от такова, е ти си прецени!
Намажи се с вазелин някакъв или мазен крем и направи процедурата поне 3-4- дена преди да правиш секс!

и какво му беше срамното????

Тема ами ...нови [re: SunFlower]  
АвторБopoвинka (Нерегистриран)
Публикувано09.11.01 12:26

ще акам ли като самосфалче след това? ако имаш опит де?

шшшшшльок пльок

Тема Re: ами ...нови [re: Бopoвинka]  
Автор SunFlower (нерегистрирани)
Публикувано09.11.01 13:19

след кое? извинявай, но НЕ те разбирам какво то4но питаш?

Редактирано от SunFlower на 09.11.01 13:22.

Тема Re: ами ...нови [re: Бopoвинka]  
Автор Lara_ (бейби)
Публикувано09.11.01 13:36

Според мен - не, стига да не прекаляваш.
Виж в клуб "Говорим си за секс", там доста често обсъждат тази тема.

Тема Manai gi kosmite che......нови [re: Бopoвинka]  
Автор Evil Brother (BAD*AZZ)
Публикувано09.11.01 18:06

.....na edna kat shtiah da e eba na abityrientskata si i styrchaha edni vulni ot guza i vmesto da e eba ymriah ot smiah ...shtiah naprao da se nasera ot smiah

©Bulgarian Bad Ass™ 2001

Тема Re: мили дами :) ...нови [re: Бopoвинka]  
Автор Rama (призрак)
Публикувано10.11.01 01:26

Лично аз се почиствам с епилатор. Първият пъти боли повечко, но с времето става поносимо, пък и ти ще си откриеш сама разни мурафети за по-безболезнена епилация. Засега по-ефикасно средство не знам - мен ме държи близо месец. При това с всеки следващ път процедурата става по-безболезнена.

Забележка!!!
Когато минаваш с епилатора областта по срамните устни, е изключително важно предварително силно да опънеш кожата там - иначе може да ти откъсне парче кожа! Пък и така боли по-малко. А около ануса почти не боли - там не е чак толкова мека и чувствителна кожата.

А иначе аз самата не съм голям ценител на аналния секс, но щом си решила да опиташ - направи го. Поне ще знаеш как ти понася.:)
Успех!

Тема моля?нови [re: Rama]  
Автор Лyничka (неземна)
Публикувано15.11.01 00:20

Добре ли чувам? С епилатора там, ама аз трябва да пия 3-4 ампули течеан аналгин за да изтърпя болката. Ама честно акзано бих пробвала, ама много боли дявол да го вземе. Кажи някой трик, моля ти се като за 1 път.
Моля

Omnia vincit amor

Тема Re: моля?нови [re: Лyничka]  
Автор Rama (призрак)
Публикувано17.11.01 01:57

Че боли - боли. Спор няма.
Първо те съветвам да не се плашиш толкова, защото колкото повече те е страх, толкова повече очакваш бока и толкова повече те боли в крайна сметка. Не е лесно да се контролира страхът, но ако се отпуснеш, ще те боли по-малко, отколкото ако си с нагласата за 3-те ампули аналгин.:)
Самият факт, че в момента ти отговарям, е неоспоримо доказателство, че съм жива, тоест от тази болка не се мре в никакъв случай.:)

Освен съветите в предишния ми постинг, те съветвам като за начало да не се епилираш навсякъде и наведнъж, а всеки ден по малко - колкото изтърпиш. Идеята обаче не е добра, ако си силно окосмена, защото тогава косъмчетата ще се виждат повече и ще никнат на "петна".

Тема Re: моля?нови [re: Rama]  
Автор Лyничka (неземна)
Публикувано17.11.01 13:41

Здрасти !

Аз епилатора го ползвам почти навсякъде и за мишниците и за тръгълника и в началото не можех да търпя болката , а сега ми е все едно. Но истината е, че ефекта е неповторим. На всичкото отгоре с всеки следващ път боли много по-малко. Трябва да се престраша. Мен ме е страх само да не се получи някое възпаление или нещо подобно. Има ли опсаност? не съм много окосмена, но все пак.
Поздрави

Omnia vincit amor

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.