|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Рамини безобразия...
|
|
Автор |
Rama (призрак) |
Публикувано | 08.10.01 01:49 |
|
Часът е точно 2 без 15 през нощта!
И знаете аз ли какво правя в момента?...
Похапвам.
Знаете ли какво?
Шоколад.
Lindt с бадеми...

Уффффффф................
Знам колко е вредно! Знам, че не бива...шоколад, и то нощем...Най-вредната комбинация на света...Ама веднъж се живее, мамка му!!!!
Аре стига с тия диети...баси, от както се помня, все внимавам какво ям! И повечето жени сме така - само броим калории и рупаме салати - та да сме слаби и красиви! Аман вече!!!!! Искам една нощ да съм нормален човек и да се натъпча с шоколад в най-неподходящото време!!
Както и сторих де...:)))
Начи смятайте колко ми е промит мозъка с тези здравословни хранения, диети и прочие - щом толкова се потресох от постъпката си, че ме напъна публично да си призная греха и да се самобичувам!
Ето, признах си. Току-що се натъпках с шоколад! Вече е 2 без 10. Аре убийте ме сега!
Така де!:)))
| |
|
Ne moje da bude!
Az nabivam Toblerone
Obache ne mi puka... znaesh li, ot moje bi 1 g. sum spryala razdelnoto i hich ne se suobrazyavam kakvo yam... kilata ne sa mrudnali!  
| |
|
..че ще ме разбереш, сродна душо.:)))
| |
|
malko mu tryabva 
| |
Тема
|
Re: Рамини безобразия...
[re: Rama]
|
|
Автор |
Лyничka (неземна) |
Публикувано | 08.10.01 10:22 |
|
Аз пък толкова обичам баница. Не е смешно умирам си за домашно приготвена баница. От една година не бях яла... и онази вечер баба ми беше донесла... ех и аз в 2:30 си похапнах баничка... а съм на диета.. да му се незнае...
Писна ми с тези килограми...
Omnia vincit amor
| |
Тема
|
[re: Лyничka]
|
|
Автор | Oля (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.10.01 15:33 |
|
Браво скъпи мои;) И аз чакам този момент,в който ще ми писне от внимаване "на това какво ям" и ще си хапна любимите неща;) Още се държа,но усещам,че няма да е задълго...А и стигнах заветните килограми,сега номера е да ги задържа,нали,но.............Малко залитане не вреди де,така ,че да не ви пука
| |
Тема
|
Ами правете като мен, момичета
|
|
Автор |
Jennifer* () |
Публикувано | 09.10.01 01:29 |
|
Пийвайте си винце!
Ще си развалите зъбите с тези шоколади!
| |
|
a i stomahut mi ne go ponasya, zatui nablyagam na sladichkoto , puk zasega zubkite mi nyamat plombi, ako i da sum nadhvurlila 30-te
pak povtaryam- vsichko si e do gen...
| |
Тема
|
|
|
Автор | memory (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.10.01 19:03 |
|
Ymiram za mysaka.
I po sredata na edna dieta, kato taman biah svalila 3 kg, gotvia mysaka za domo4adieto. Ama nali sum na dieta - ne triabva da iam.
Mama my stara, cial jivot sum na dieta, a kolko puti v toia skapan jivot 6te iam mysaka!!!
Ometoh polovinata tava i prikliy4ih s dietata...
Vse gladni i vse debeli!

| |
Тема
|
Ми то и аз ям шоколад,
|
|
Автор |
Babyface (стара кучка) |
Публикувано | 09.10.01 19:27 |
|
а е още тъй рано!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|