|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
EPILACIA
|
|
Автор | SPASE (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.09.01 03:46 |
|
KAK DA SI EPILIRAM NAI-BEZBOLEZNENO INTIMNATA OBLAST???? MRAZIA TIA KOSMI A BRASNENETO E CHESTO ??????????
| |
Тема
|
Re: EPILACIA
[re: SPASE]
|
|
Автор |
Rama (призрак) |
Публикувано | 22.09.01 12:19 |
|
Сега ще ти кажа лично аз какво съм опитвала - със съответните плюсове и минуси.
За бръсненето е ясно - ефектът е краткотраен и води до увеличаване на растителността - тоест не е препоръчително. Да не говорим как боцка...абе гадна работа.:)
После опитах с депилатор: ефектът е почти като при бръсненето - да речем че не се увеличават чак толкова космите, но е почти същото. Все пак е по-добре от бръсненето - тоест е по-малката злина.
Наскоро си купих епилатор - на "Braun". Първият ми опит за интимно обезкосмяване с него, беше повече от драматичен - болката е чудовищна! Направо ми изхвъркнаха очите :)))) Рукна кръв (понеже корените на тези косми са много дълбоки и здрави)...абе стана една касапница...да не ти разправям.:)))
Аз обаче се заинатих и в крайна сметка му хванах цаката: просто почнах да епилирам с него съвсем мънички участъци - всеки ден по милиметър едва ли не. Не че не боли - боли, но се понася. Преди да минеш с епилатора, е важно да опънеш силно кожата, особено по по-меките части - така боли по-малко. Най-малко боли около дупето и пубиса, а най-много - към срамните устни. Но ефектът наистина си заслужава - кожата става като бебешко дупе - гладка и мекичка - без следа от косъм! И държи поне месец, че и повече! Освен това имам чувството, че най-болезнен е първия път - после сякаш космите излизат по-лесно, порастват по-бавно и стават по-меки.
Пак ти казвам - не е съвсем безболезнено и е голяма играчка. Но си струва според мен.
| |
Тема
|
[re: Rama]
|
|
Автор | damiana (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.09.01 13:55 |
|
Здравейте аз също ползвам епилатор само, че друга марка;- "Филипс" без проблемно премахвам окосмяването по интимните части включително и под мишниците. Единственото с което се съобразявам косъмчетата да не са много дълги, защото колкото по дълги са те, толкова болката е по-голяма, съответно колкото по високи са оборотите на епилатара, толкова по-малко боли. За по лесно,безболезнено и без кръв премахване на окосмеването на нежните части, аз поръсвам с малко пудра. По кожата полепва толкова пудра, колкото е необходимо, другата я изтърсквам и тя пада, това го правя за да не се набива излишна пудра в епилатора след, което го почиствам хубаво. След епилация винаги намазвам третираното място с бебешко олио.
Желая успех!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Lara_ () |
Публикувано | 27.09.01 23:01 |
|
Леелеее, как го правиш тоя номер???!!!
С епилатора успявам да преодолея болката около триъгълника, обаче тръгна ли надолу и просто се отказвам.........ужасно
А и дупето как успяваш да минеш?????
Аз съм с Braun също и съжалявам че не си го взех с обезболяваща приставка.
Но да си призная мен най-много ме боли от колената надолу. Не издържам на болката и си отивам на козметик.
| |
Тема
|
[re: Lara_]
|
|
Автор |
Rama (призрак) |
Публикувано | 28.09.01 00:47 |
|
Ами явно различните жени имаме различна чувствителност и различна издържливост на болка - на различни места. Чувала съм например, че много жени ужасно ги боли при обезкосмяване на мишниците с кола или епилатор - а аз пък точно там почти нищо не усещам...
С епилатора си минавам дупето също без да ме боли чак толкова - е, понаболява, но се издържа. Още не мога да мина единствено най-меките части - но стискам зъби и всеки път се опитвам да продължа още поне милиметър по-навътре. Така лека-полека се получава.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Rachel. (Смайл) |
Публикувано | 28.09.01 17:52 |
|
Не само, че при различните хора е различно, ами зависи и от физическото състояние на тялото. Примерно около менструация боли неимоверно, а след това същите места много по - малко. Нервите също влияят. Колкото по - натоварена и изнервена съм, толкова по не издържам на болката. Почти винаги оставям за другия ден когато видя че боли твърде много. Пък е и до психическа нагласа. Трябва да се изтърпи и толкоз.
Също така не мисля че приставките за интимните части оказват чак такова влияние. В смисъл че е почти същото с тях и без тях. Поне за мен. Моя епилатор е Philips и почти никога не му слагам приставката, само ме бави и удължава агонията... След това обаче ползвам дамски "автършейв" на Gilette противовъзпалително и успокояващо кожата.
Това е. Женска орисия, какво да правиш.... 
| |
Тема
|
[re: Rachel.]
|
|
Автор |
Rama (призрак) |
Публикувано | 29.09.01 09:46 |
|
Едва ли е женска орисия - за мен поне е въпрос на естетика и перфекционизъм. :) Искам да кажа, че аз лично не понасям рунтав женски пубис (и всичко останало) - и си плащам за тези естетски пристрастия с болката от епилацията. Е, мъжете също допринасят за тези самопожертвувателни действия - поне досега не съм чула за мъж, който да е искрен фен на обилната растителност там.:))))
Но, както вече казах, мисля, че си заслужава да се стиснат зъби и да се изтърпи - защото единствено епилаторът дава добър и ТРАЕН ефект. При това и финансово достъпен.
Сещам се, че наскоро с братовчедка ми видяхме някаква примамлива реклама за фотоепилация - предлагаха и самия уред. Тъй като и двете търсехме алтернатива на ужасното бръснене, тутакси се запалихме и даже решихме да си купим уреда - и понеже допускахме, че е скъпичък, решихме да се кооперираме и да го ползваме заедно после.
Тази красива идея обаче се сгромоляса с гръм и трясък след броени минути...Обадихме се да попитаме колко, аджеба, струва въпросното чудо....
Познай до три пъти колко струваше....
Поеми дъх...
Струваше точно 28 500 долара!!!! (правилно чу - двадесет и осем хиляди и петстотин долара).........
Кво му плащаш, нали?....:))))
Та именно тогава аз погледнах истината в очите и в резултат от обзелия ме реализъм си купил епилатор за 50 лева. И така си реших проблема.:)
Привет от мен!

| |
Тема
|
Женска ви работа
|
|
Автор |
Vrooom () |
Публикувано | 29.09.01 12:11 |
|
Гледай сега... за фотоепилацията не знам, но ми се наби една табела на Витоша и П. Евтимий за такова чудо. Те може и да са се изръсили с около 30 000 $ и да ти свършат работата за по-малко :) Хич не знам обаче коло е трайно и отговорите на евентуалните въпроси - разходи се до там и питай :)
А знам за лазерната епилация. Една позната останала много доволна от нея. Става бавно, струва доста ако смяташ накуп, но с оглед на времето, за което даваш парите, не е много ... няколко сеанса седмично не се отразяват фатално върху възможността да си купиш ягоди примерно. Освен това ефектът е (доколкото разбирам) почти вечен. За съжаление не знам в Сф такова място, но не може да няма. Предполагам всеки дерматолог знае такова.
И изобщо би било по-добре като нерви/време/пари да се търси траен (вечен) ефект.
Ама и аз... още не съм се събудил... кафето горещо ...почнал съм да пиша тука ..я се оправяйте както си искате :)
| |
Тема
|
Re:За фотоепилацията
[re: Vrooom]
|
|
Автор |
curlySue (непознат
) |
Публикувано | 29.09.01 23:52 |
|
Онзи ден разгледах 1 рекламна брошура за фотоепилацията. Предлагат трайно обезкосмяване на най-различни места, а цените са горе-долу приемливи. Адресът за информация в Интернет е www.aestheticcosmeticbeautysurgery.com
| |
Тема
|
Zdravej, Rama.
|
|
Автор |
TEDDA (femalka) |
Публикувано | 02.10.01 16:38 |
|
S teb s me goworili po temeta i w drug klub,no towa ,koeto iskam da ti kava e slednoto: kakto znae[ az syshto sym ot jenite,koito ostawqt po edna chertichka otgore i wsichko nadolu maham. dulgo wreem se brysneh,no az imam tolkowa redki i tynki kosmi,che bockane,pypki i uwelichawane na rastitelnostta pri men bqha nezabelejimi,no wypreki towa fakta,che trqbwa da se brysnesh na nqkolko dena e iznerwqsht.............namerih si edna kozmetichka,koqto hodi po kyshtite i idwa u nas da me skube :)))
skube me cqlata ( ryce,kraka,mishnici,wsicko otdolu)samo za 9 lv !!!!! Mnogo sym dowolna.Kolkoto do bolkata - ami boli,no tq mnogo byrzo obrabotwa mqstoto ,az dokato tq skube opywam s dwete ryce mqstoto otdolu (kakto ti prawish) i za 5 premigwaniq sochite i stiskane na zybi se obeskosmqwam perfektno za mesec napred . Na bolkata ot epilator ne bih se podlovila chestno kazano........s kola maska e po-byrzo,po-malko se kysat kosmite i ako shtesh po-ewtino........

neam kirilicaaaaa !!!!!!!
TEDDA
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|