Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:41 13.07.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема МУСТАЦИнови  
АвторAD (Нерегистриран)
Публикувано17.09.01 00:38

Искам да споделя,че имам не много забележими мустачки и се чудя дали да ги махна.По-точно ми харесва да съм без тях,но просто не мога да се навия,защото се страхувам после да не порастнат по-гъсти.Впрочем до оня ден въобще не бях се замисляла по този въпрос,но след като сина ми каза-леле,мамо,имаш мустаци!,всеки ден се гледам в огледалото и не ми излизат от главата.Е,виждала съм жени с мустаци,които се виждат от разстояние-аз не съм чак такъв случай.Просто дайте съвет-ако ги махна после на какъв период трябва да се махат,ще стане ли по-зле...

Тема Re: МУСТАЦИнови [re: AD]  
Автор Heдoвoлнa. ()
Публикувано17.09.01 12:20

ако бях на твое място щях да се погрижа за тях. поинтересувай се при козметичка какви са най-новите методи за премахване на окосмяването, при които се изтръгват самите луковици и после не растат повече косми. имай пред вид, че с възрастта ще потъмняват и ще си личат все повече. мисля, че човек не трябва да се колебае да се отвърве от притесненията и комплексите си /колко й малки да са те/, защото и най-голямата красавица може да загуби блясъка си, ако има някакъв недостатък, който да я тормози. много често околните не забелязват дефекта, но самата дама не може да се отърве от "черни мисли"...

Автор Лeнa (читател)
Публикувано17.09.01 19:19

аз съм доволна от епилацията с електрическа пинсета, не е болезнено, след това не растат по тъмни и по дебели дори с времето изчезват... ако ходиш на около 20 дни всичко е ОК, а и цената не е висока - около 3лв.
успех!

Тема Не си прави експерименти!нови [re: AD]  
АвторИнkorнитo (Нерегистриран)
Публикувано19.09.01 10:58

Епилацията се отразява индивидуално на всеки. Зависи оттипа кожа, хормоналния баланс и много други неща. Не знаешкакви грозни работи могат да ти се случат след това - не само да станат буйни и импозантни понастоящем мъховидните ти "мустаци", но и да почнат, например, да растат подкожно и да образуват малки, червенички, гнойни ранички...
В един клуб разказваха за някаква жена с лазарна епилация над горната устна, която сега няма мустаци, но си има импозатно и силно забележимо голямо бяло петно на лицето
та така
Ако имах силно забележими и грозни мустаци бих ги разкарала, но не си струва заради един мъх или няколко косъмчета да си докарвам много по-сериозно естетически главоболия

Тема Re: Не си прави експерименти!нови [re: Инkorнитo]  
Автор Lara_ ()
Публикувано19.09.01 11:11

Има и много по-простички начини за премахването им - например кола маска или с пинсета. Вярно че не е толкова дълготраен ефекта, но поне няма да се притесняваш от евентуални белези.
Ти трябва да си решиш, но аз на твое място бих ги махнала, особено ако толкова се забелязват.
Чувала съм много кофти изказвания по адрес на мои познати......а пък и наистина създават комплекси.

Тема Re: Не си прави експерименти!нови [re: Lara_]  
АвторTanya (Нерегистриран)
Публикувано20.09.01 11:37

Съществува и вариантът с изрусяване - лесно е, стават почти незабележими, а от това косъмчетата не стават по - груби, както от кола маска или пинсета.

Тема депилациянови [re: Tanya]  
Автор xtazi (the Muse)
Публикувано20.09.01 12:24

това също е вариант. Тези които са специално за лице мисля че са добри. Не се наемам да препоръчвам, но мойеш да опиташ.

Аз ида от другаде

Тема Re: Не си прави експерименти!нови [re: Lara_]  
Автор mari (търсеща)
Публикувано20.09.01 15:37

Аз имам същия проблем .
Опитвала съм с кола маска но е неприятно . После растат малко по тъмни и твърди.
Решение не съм намерила досега.
С кислородна вода е най безабидно но ефекта е слаб.

Тема Re: Не си прави експерименти! [re: mari]  
Автор Lara_ ()
Публикувано20.09.01 16:57

С кислородна вода е гадно.
Те пак си се виждат от близо, а нали ги знаете мъжете какви са - забелязват и най-малкия недостатък.
Пробвай с пинсета тогава, ако не ти харесва кола-маската. Винаги си я носиш в себе си, и ги премахваш веднага щом се появят.
Успех!

АвторAD (Нерегистриран)
Публикувано20.09.01 23:55

Благодаря на всички,които ме посъветваха.Взех решение-ще се отърва от тях.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.