|
Тема
|
Ето.
|
|
Автор |
Киро ( ) |
Публикувано | 10.06.13 12:00 |
|
Надявам се, че сте доволни : ))
Нека сините гущери заповядат.
лековерните правят спокойно грехове на душата и гледат Първо към хляба и салама!
| |
|
ХААРПА ли те накара ?!?
Кантона: \\\"Може да има нов Кантона, нов Гигс, Роналдо. Никога няма да има нов Алекс Фъргюсън\\\"
| |
|
Не, една синя рептилоидка с изкуствени(по понятни причини!) цици.
лековерните правят спокойно грехове на душата и гледат Първо към хляба и салама!
| |
|
| |
|
проятно съм изненадан, защото бях останал с впечатлението, че си труден за убеждаване.
явно изкуственият, силиконов интелект на синеиото гущерче ще да е бил доста мощен!
Силата е нищо без контрол!
| |
|
Благодарим! Това е е клуб в който ще се лекуват психично болните съвремени Дон Кихотовци като мен, които вярват все още в конспирации.
Сега искам да попитам, кой е модератора на клуба? Защо да речем не ме направите мен? Хем ще видите що за модератор съм и дали си заслужава да ми се дава доверие в тази област, хем аз ще мога да изложа по добре това което мисля. Пък ако сте недоволни от мен, тогава е лесно да ми биете шута без да има каквито и да са последствия
Другото което да попитам, има ли някакви ограничения? Кое е позволено и кое не? Защото знам че по другите клубове има подобни неща, та да питам и за тук?
Това е за сега...
ПП Един последен въпрос, на облечените в розово кафяви гущери със свастикова опашка позволено ли им е да пишат за това как се влошава времето чрез организирането им в антиконспирационо-конспирациона мафия????
| |
|
Страхотно, тенкс! Когато желаеш можеш да бъдеш и пич.
| |
|
То конспирациите са мнооого , ето сега скандала с подслушваниет Хамериканци, а нашия след няколко месеца също ще лъсне, като тикнат Цецко Ухото в панделата и почнат да му излизат истинските кирливи ризи, че се стигне и чак до атентата в Бургас. Хората няма да повярват какви конспорации ще се окажат верни ... само защото парите приспиват обществото чрез медиите. Ама и хората сами са си виновни, хич не мислят критично. Как се доверяваш на някой, който има интерес да ти вземе парите ...
| |
|
В отговор на:
Сега искам да попитам, кой е модератора на клуба? Защо да речем не ме направите мен? Хем ще видите що за модератор съм и дали си заслужава да ми се дава доверие в тази област, хем аз ще мога да изложа по добре това което мисля. Пък ако сте недоволни от мен, тогава е лесно да ми биете шута без да има каквито и да са последствия
Ааах куче илюминатскооо, искаш подмолно да вземеш властта и после да ни превърнеш в sheeple!
| |
|
ей, книжно мишле, много рано почна с конспирациите срещу клуба!
ако киро реши да прехвърли модератостването на някого, и това зависи от конспираторите в клуба, ще настане такъв цирк по конспирация и дезинформация, че евреите ще идват тук да четат и да се учат!
П.С.
и марсианците, рептилите, и всякакви илюминатори...
Силата е нищо без контрол!
| |
|
|
|
|