Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:25 22.03.25 
Религия и мистика
   >> Конспиративни теории
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема Ето.  
Автор КироАдминистратор ( )
Публикувано10.06.13 12:00

Надявам се, че сте доволни : ))
Нека сините гущери заповядат.

лековерните правят спокойно грехове на душата и гледат Първо към хляба и салама!

Тема Re: Ето.нови [re: Киро]  
Автор mampire (pire №1)
Публикувано10.06.13 12:07

ХААРПА ли те накара ?!?

Кантона: \\\"Може да има нов Кантона, нов Гигс, Роналдо. Никога няма да има нов Алекс Фъргюсън\\\"

Тема Re: Ето.нови [re: mampire]  
Автор КироАдминистратор ( )
Публикувано10.06.13 12:11

Не, една синя рептилоидка с изкуствени(по понятни причини!) цици.

лековерните правят спокойно грехове на душата и гледат Първо към хляба и салама!

Автор бeз ycилиe (обективен)
Публикувано10.06.13 13:45

Автор Lord_Darth_Vader (power)
Публикувано10.06.13 14:28

проятно съм изненадан, защото бях останал с впечатлението, че си труден за убеждаване.
явно изкуственият, силиконов интелект на синеиото гущерче ще да е бил доста мощен!

Силата е нищо без контрол!

Автор oтБpaxмaн (на Брахман)
Публикувано10.06.13 18:54

Благодарим! Това е е клуб в който ще се лекуват психично болните съвремени Дон Кихотовци като мен, които вярват все още в конспирации.

Сега искам да попитам, кой е модератора на клуба? Защо да речем не ме направите мен? Хем ще видите що за модератор съм и дали си заслужава да ми се дава доверие в тази област, хем аз ще мога да изложа по добре това което мисля. Пък ако сте недоволни от мен, тогава е лесно да ми биете шута без да има каквито и да са последствия

Другото което да попитам, има ли някакви ограничения? Кое е позволено и кое не? Защото знам че по другите клубове има подобни неща, та да питам и за тук?

Това е за сега...

ПП Един последен въпрос, на облечените в розово кафяви гущери със свастикова опашка позволено ли им е да пишат за това как се влошава времето чрез организирането им в антиконспирационо-конспирациона мафия????

Автор Цар Извод ()
Публикувано10.06.13 22:05

Страхотно, тенкс! Когато желаеш можеш да бъдеш и пич.

Тема Re: Ето.нови [re: oтБpaxмaн]  
Автор Well (Сянката Му)
Публикувано11.06.13 10:53

То конспирациите са мнооого , ето сега скандала с подслушваниет Хамериканци, а нашия след няколко месеца също ще лъсне, като тикнат Цецко Ухото в панделата и почнат да му излизат истинските кирливи ризи, че се стигне и чак до атентата в Бургас. Хората няма да повярват какви конспорации ще се окажат верни ... само защото парите приспиват обществото чрез медиите. Ама и хората сами са си виновни, хич не мислят критично. Как се доверяваш на някой, който има интерес да ти вземе парите ...

Тема Re: Ето.нови [re: oтБpaxмaн]  
Автор Accolade (ratus libratus)
Публикувано11.06.13 15:44

В отговор на:

Сега искам да попитам, кой е модератора на клуба? Защо да речем не ме направите мен? Хем ще видите що за модератор съм и дали си заслужава да ми се дава доверие в тази област, хем аз ще мога да изложа по добре това което мисля. Пък ако сте недоволни от мен, тогава е лесно да ми биете шута без да има каквито и да са последствия

Ааах куче илюминатскооо, искаш подмолно да вземеш властта и после да ни превърнеш в sheeple!

Тема Re: Ето.нови [re: Accolade]  
Автор Lord_Darth_Vader (power)
Публикувано11.06.13 18:47

ей, книжно мишле, много рано почна с конспирациите срещу клуба!

ако киро реши да прехвърли модератостването на някого, и това зависи от конспираторите в клуба, ще настане такъв цирк по конспирация и дезинформация, че евреите ще идват тук да четат и да се учат!

П.С.
и марсианците, рептилите, и всякакви илюминатори...

Силата е нищо без контрол!

Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.