Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:51 08.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Хардуер
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема KFC moniorнови  
Автор emo ()
Публикувано05.01.00 12:35

Kupih si 15" monitor KFC ($160) pishe che bil s kinescop na NEC, 0.25 razstoianie mejdu tochkite no izglejda otratitelno kato izkaram cherni i beli tochki razpolojeni shahmatno ili wertikalni linii wmesto siw ekran se wijdat edni otwratitelni shareni ivici koito leko myrdat (moare mai mu wikat) towa se zabeliazwa i na igrite s 'fog' (Age of Kings naprimer) video kartata mi e typa (S3 VirgeDX) no ne mislia che towa e problema Niakoi da znae neshto? Dali samo moia monitor e precakan ili wsichki s toia kineskop?

Тема KFC moniorнови [re: emo]  
Автор Viara ()
Публикувано05.01.00 14:05

V kakvo rezreshenie rabotish. Mini v po-nisko razreshenie i vij dali tozi problem njama da se otstrani

Автор Spasse ()
Публикувано05.01.00 19:34

И аз съм с такъв, но не се оплаквам! Супер, е! Е, вярно, аз съм I 740 AGP. Виж си сетингите /както на картата, така и на монитора/

Тема KFC moniorнови [re: Spasse]  
Автор FonManiac ()
Публикувано05.01.00 21:15

As si kupih takuv tochno kogato zapochvaha da gi vnasjat, togava bjaha nad 200$. Vadi kristalna kartina i otlichni cvetove. Mislja che problema ti e ili vuv videokartata ili v konkretnia monitor.

Автор emo ()
Публикувано06.01.00 11:26

w 1024x768 @ 85Hz a probwahte li da pusnete kartinkata koiato wi opisah (naprimer ako ste s NT da slojite za background > pattern > 50% gray i da izberete ot appearance > desktop color > white ) I az se chudeh dali ne e ot konkretnia monitor zatowa pitam inache ne mi se wlachi do drugia krai na Sofia samo za da razbera che wsichki ot toia model sa takiwa Shte wi byda mnogo blagodaren ako probwate tozi test s shahmatno razpolojeni beli tochki. W 800x600 se poluchawa interesna kartina no si e BW wse pak

Автор FonManiac ()
Публикувано06.01.00 22:21

Kagi mi kakva kartina da pusna pod 98 i shte ti kaga kakvo izliza.

Тема KFC moniorнови [re: FonManiac]  
Автор emo ()
Публикувано07.01.00 09:20

ami nai lesno e da si izredaktirash niakoi pattern ot tia deto sa za background (w display property) taka che da izglejda kato shahmatna dyska i da kajesh che desktop color-a ti e bial

Тема До emoнови [re: emo]  
Автор Spasse ()
Публикувано07.01.00 15:19

Направих точно това - картината е убиец. Нито мърда, нито шава. Държи 85,8 Hz според неговите показания. Нещо не ти е в ред картата, мой човек. А ако случайно е монитора - има гаранционе срок, рекламации... нали знаеш.

Автор D ()
Публикувано07.01.00 22:46

Zdrasti i az imam edin typ problem na moq kfc 17' pri 1024 768 na 100Hz sredata na ekrana izglezda nqkak razmazana nqkoi moje li da mi pomogne "moga da izbiram samo 60Hz i 100Hz"

Тема KFC moniorнови [re: D]  
Автор ??? ()
Публикувано08.01.00 03:02

Da ima reshenie na tvoja problem - iztegli si poslednata versija na Powerstrip ot http://www.entechtaiwan.com i ste mozesh da si pusnesh monitora na kavato iskash refresh rate do 200 Hz, kakto da overklockvas videokartqata si i oste m nogo drugi nesta... Key generator mozesh da si izteglish ot astalavista

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.