Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:23 19.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Хардуер
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема За ttнови  
Автор мечето Пухи ()
Публикувано28.12.99 11:51

Абе брато, как се разпарчетосва EXE файл за да мога да го пусна на дискети . Че един познат при мен си купил селерон ( чак ми е противно да го пиша това име ) и то не от къде да е а от Арт Систем и сега заради гаранционната лепенка не мога да си сложа моя хард при него за да му пусна разни неща дето ги взех от твоя сайт. Навремето това го правих с ВинЗип , ама сега нещо не мога да го налучкам как ставаше ??? Можеш ли да ми обясниш подробно ?

Тема За ttнови [re: мечето Пухи]  
Автор J ()
Публикувано28.12.99 11:59

winrar, arj, wsqkakwi arhiwatori pod Dos ste ti swyrshat rabota. obsto wzeto glupaw wypros.

Тема За ttнови [re: J]  
Автор мечето Пухи ()
Публикувано28.12.99 12:01

Знам, че става с архиватори - аз самия съм го правил някога, но въпросът ми беше : Как по-точно се правеше ( step by step .....) ???

Автор Тони ()
Публикувано28.12.99 12:26

С winrar натискаш върху файла с десният бутон и му даваш Add to archive..., след това ти излиза прозореца на Winrar-а на Volume size избираш големината на томовете / по добре 1213 щото можеш да имаш начукани дискети /, и после ОК. Ако в менюто нямаш Аdd to archiv.. за WinRar трябва да влезеш в самия Rar и от там да намериш файла който искаш да архижираш, и после е същото.

Тема WinZipнови [re: мечето Пухи]  
Автор Александър ()
Публикувано28.12.99 13:40

Slagash tova deto iskaswh da go pravish na parcheta (edin ili poveche faila) v edin folder,sled tova go zipvash ,sled tova puskash winzip selfextractor personal edition (toi varvi zaedno s winzip 7.0) i mu davash da napravi selfextracting zip fail kato otbeliazvash optsiata SAFE SPANNING METHOD i programata zapochva da ti iska disketi N#1 ,N#2 i t.n dokato sabere tselia fail na disketi sled tova ti iska da slojish otnovo parvata disketa -->>i si gotov. P.S. problem e edinstveno tova che ne mojesh da kajesh na programata na kakvi chasti (kolko golemi ) da razdeli faila -->>tia gi deli na parcheta ot po 1.38mb i gi slaga direktno na disketi (ne moje da i ukajesh drigo miasto kadeto da slaga gotovite chasti.)

Автор Hercoga ()
Публикувано28.12.99 14:04

Probwaj s winRaR

Тема За tt [re: мечето Пухи]  
Автор VADER ()
Публикувано28.12.99 17:46

abe, varjete gi prez paralelnia port be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тема За мечетонови [re: мечето Пухи]  
Автор ADAM ()
Публикувано28.12.99 19:01

Ела да ти дам SyQuest за паралелният порт/LPT!/

Тема За мечетонови [re: мечето Пухи]  
Автор ADAM ()
Публикувано28.12.99 19:09

Най лесно с ARJ >>>>> Пишеш на командния ред на дос-промта: arj a name.exe xxx.arj - v1440 -y разбра ли?

Тема Malka popravkaнови [re: ADAM]  
Автор FonManiac ()
Публикувано28.12.99 22:16

Po tochno: arj a a:arhiv ime.exe -va i posle samo smenjash disketite dokato stane gotovo No vse pak smjatam, che takova neshto mogesh da poglednesh i sam - chak da iskash pomosht v internet??

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.