Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 03:46 25.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Хардуер
*Кратък преглед

Тема Иска ми се да опитам TV Tunerнови  
Автор Григорий Нанев ()
Публикувано24.12.99 12:21

Имам 17" монитор със Сони кинескоп. Дали може да се превърне в Сони телевизор?:)

Тема mche sto da ne mojeнови [re: Григорий Нанев]  
Автор Gradinka ()
Публикувано24.12.99 17:07

moje i oste kak

Тема mche sto da ne mojeнови [re: Gradinka]  
Автор ??? ()
Публикувано25.12.99 03:21

Az ne che mnogo mu razbiram ama 17" ne e li malko za televizor?

Тема abe ne e malkoнови [re: ???]  
Автор Tarambuka 3500 ()
Публикувано26.12.99 12:11

zastoto go gledash ot 50cm, a ne ot 3 metra; osven tova edin TV ako go gledash otblizo mu vijdash tochkite, a na monitora i da si zavresh liceto v nego pak ne gi vijdash (za vyprosniq monitor stava duma de :) )

Тема Иска ми се да опитам TV Tuner [re: Григорий Нанев]  
Автор VENKO ()
Публикувано27.12.99 13:02

I STAWA I NE STAWA - NO PO SKORO WTOROTO. AKO ISKASH DA TI OBIASNIA ZASHTO SWIRNI MI NA MAILA - SEGA NIAMAM WREME ZA PODROBNOSTI

Тема Иска ми се да опитам TV Tunerнови [re: VENKO]  
Автор G ()
Публикувано29.12.99 00:32

TV tunera e gotino neshto.Az lichno proporachvam Ati,vapreki che i Picsel Wiew ne sa loshi.Psosto imat poveche vazmojnosti.Do 120 $ se namirat vgradeni v 16M video karta.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.