Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:37 19.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Хардуер
*Кратък преглед

Тема kak da iztoca JAVA APLET????нови  
Автор VADER ()
Публикувано21.12.99 18:48

iskam ot nekkav si stranicka, da si iztoca JAVA aplet! v smisal, ce da ne puskam intrnet vseki pat, kogato mi potrebva! a, da si go imam na diska! nali, ako save-ina stranicata kato .html, apleta go nema! kak da seivna i nego!????? nemoje da nemoje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тема kak da iztoca JAVA APLET????нови [re: VADER]  
Автор roro ()
Публикувано22.12.99 03:50

mmda i men jivo me interesuva toia vapross....kak moje stane(ako moje), a?

Автор Mousebuster ()
Публикувано22.12.99 08:42

mnogo prosto zapisvash sorca na stranicata i gotovo apleta ti e vutre :) VADER написа: ------------------------------- iskam ot nekkav si stranicka, da si iztoca JAVA aplet! v smisal, ce da ne puskam intrnet vseki pat, kogato mi potrebva! a, da si go imam na diska! nali, ako save-ina stranicata kato .html, apleta go nema! kak da seivna i nego!????? nemoje da nemoje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тема ne stava taka!!! [re: Mousebuster]  
Автор VADER ()
Публикувано22.12.99 09:47

koi sors???? kak da go drapna toia sors!? moga da go displeina no v sorsa na .html-to ima samo izvikvane na aplta! ??

Автор ZaXl ()
Публикувано22.12.99 12:02

1.Zapisvash si .html-to 2. Puskash Netscape , otvariash si java console , posle l: capture all classes loaded by an applet to a directory natiskash l kazvash mu da zaredi stranicata, shte ti zapishe classovete v localna directoria na diska-ti. Sled tova triabva da redaktirash html-a taka che da zarejda appleta ot localnia ti disk, tova obache moje da ne raboti ako v applet-a ima primerno images koito se zarejdat ot URL koeto e vytre v class-a , ako tezi url-ta se davat kato parametri na applet-a moje da gi izteglish, i posle da promenish parametrite na applet-a

Тема kak da iztoca JAVA APLET????нови [re: ZaXl]  
Автор VADER ()
Публикувано22.12.99 14:26

aaaa. da.. mersi! taka stava! :-))) ama, mai ste e po slojno! to sa mnogo .clasove i koi znai kak si "vzaimodeistvat"..... kakto i da ...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.