Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:06 07.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Хардуер
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема greshen BIOS Updateнови  
Автор Gaiver ()
Публикувано06.12.99 12:02

Imam goliam problem. Napravih Bios update na moiat bios da ama izglejda sam slojil bios koito ne e za moita danna platka i saega komputera ne raboti. kak moga da si varna staria bios az si go zapazix na disketa da ama niama kak da podkaram komputea za da si vazstanovia bios. Kazaha mi kak moje da stane, kato svalia chipa na biosa i da na meria drug komputer koito ima sashtoto dano kato moito puskame negovia komputer i kakto raboti smeniame chipa i mu pravia bios update na tova koeto sam zapazil ot moia bios. samoche ne poznavam drug koito ima sahtoto dano ALI100 i taka ce me interesuva tova da mi moje da stane s drugo dano podobno na moeto i dali shte mu stane nesto na drugia komputer. Predvaritelno vi blagodaria ako mi pomognete.

Тема greshen BIOS Updateнови [re: Gaiver]  
Автор dimibo ()
Публикувано06.12.99 14:49

ako dunoto ti e Acorp 5ALI61 moje i da probvame

Тема Acorp 5ALI61нови [re: dimibo]  
Автор thomass ()
Публикувано06.12.99 19:14

И аз съм с Acorp 5ALI61 и мисля да го сменям, така, че и да го повредим няма да е голям проблем. Обади ми се на мейла и да почваме.

Тема greshen BIOS Updateнови [re: dimibo]  
Автор Gaiver ()
Публикувано06.12.99 21:10

Ne danoto mi e Totem ALI100 ama sam mu slojil bios na Acorp 5ALI61 i prosto ne ste da varvi i tova si.

Автор ??? ()
Публикувано07.12.99 02:01

Kakyv ti e biosa Ami ili Award, nedej da probvash da go zamenjash na rabotesto dyno zastoto naj-mnogo da se skape vsichko. Ako e Ami bios zapisvash na START UP disketa stariq si bios pod imeto amiboot.rom . Startirash ot disketata i po vreme na zarezdaneto natiskash zaedno CTRL & HOME. Boot Block Mode e chast ot Bios, koqto ne moze da se iztrie i chrez natiskane na CTRL & HOME vyzstanowqwa stariq bios ot fila amiboot.rom. Pri Ward bios pravish autoexec bat sys slednoto sysyrzanie: *.exe *.bin /py /sn *.exe e imeto na flash programata *bin e imeto na fajla sys stariq bios PY e (P)rogram Bios (Y)es SC e (S)ecury copy (N)o Ako video karatata ti ne e na ISA shina Prez cqloto vreme njama da vizdash kakvo stava, no pri sledvastoto restartirane komputera ti ste raboti. I da napishes posle kakvo e stanalo.

Тема Acorp 5ALI61нови [re: thomass]  
Автор WoW ()
Публикувано07.12.99 02:31

ti s kakva video karta si na tova duno?

Тема Acorp 5ALI61нови [re: WoW]  
Автор Gaiver ()
Публикувано07.12.99 12:18

Ami videokartata mi e nVIDIA Vanta s 16MB AGP a danoto Totem ALI100 ama sam mi vkaral bios na dano Acorp 5ALI61

Тема greshen BIOS Updateнови [re: ???]  
Автор Gaiver ()
Публикувано07.12.99 12:32

Ami s Award bios sam i kak da nakaram da prochete ot disketata kato to vobshte ne mi tarsi nesto po disketata. kogato pusna computera mi pokazva ekrana kadeto se testva pameta moga da vliaza v biosa i da promeniam nastroikite ama sledvastiia ekran kadeto mi pokazva kakav e computera i tarsi sistemen disk ne mi go pokazva i tam uvisva. ama ste probvam tova deto mi go kaza.

Тема greshen BIOS Updateнови [re: ???]  
Автор Gaiver ()
Публикувано07.12.99 17:34

Nishto ne stana prosto komputera neste da proveri flopito za boot disk raboti ne znam triabva li da se zadarji niakoi buton znamli kakvo oste iska. Biosat mi Award ako znaesh nesto poveche za nego kaji mi che veche mi e pisnalo ot tozi computer

Автор VADER ()
Публикувано07.12.99 19:29

ha.......... interesno! stom ti tragva SETUP-a! i imas videoto backa.........??????? vij sega! v EEPROM-a ima nekolko programi! parvo tragva edna koiato dekompresira osnovnata cast v RAM-a! kato mejduidrugoito BIOS-a e komprsiran s arhivatora LHA......... ta, ako pri dekompresiraneeto stane greska! togava se startira avariina programa koiato BOOT-va ot flopito!!!!! kakto bese oposano po-gore.......... ................. tova koeto mi idvba naum i e nai prosto, no i tvarde samnitelno e! poneje programata za avarien BOOT se namira na kraia na EEPROM-a i e malka! to ako prekasnes vdemenno nekoia ot adresnite sini A15 promerno pri 1Mbit-ov EEPROM, togava ste se dekompresira gresno! i ste se zadeistva programata za avarien BOOT! i sled kato boot-ne! vrazvas pak A15 i vaztanoviavas staroto sadarjanie na EEPROM-a! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))) ako si nemas druga rabota mojes da opitas! ;-)

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.