|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Help, please!!!
|
|
Автор |
CX () |
Публикувано | 06.12.99 16:02 |
|
Компютърът ми както си работи, току се рестартира. Тук има още един, който си бачка без проблеми, така че не ще да е токов удар. Супер неприятно е, защото трябва непрекъснато да си помня нещата, да не говорим, че връзката с интернет отива по дяволите. Не ми се струва и от кабел да е, ама знам ли. Благодаря.
| |
Тема
|
Help, please!!!
[re: CX]
|
|
Автор |
Патил () |
Публикувано | 06.12.99 17:34 |
|
Да не си го купил от фирма RESET?
| |
Тема
|
Help, please!!!
[re: Патил]
|
|
Автор |
CX () |
Публикувано | 06.12.99 17:43 |
|
Не, той е стар, две години някъде го ползвам, ама...
| |
Тема
|
Help, please!!!
|
|
Автор |
Philip () |
Публикувано | 06.12.99 19:10 |
|
Може би едно преинсталиране на DirectX ще ти оправи проблема. Пробвай!
| |
Тема
|
Help, please!!!
|
|
Автор |
thomass () |
Публикувано | 06.12.99 19:16 |
|
Ако го прави само докато си в интернета знам от какво е и как да се оправи.
| |
Тема
|
Help, please!!!
|
|
Автор |
Miro () |
Публикувано | 06.12.99 19:34 |
|
naj-weroqtno komputerat e absolutna brakma, ako izkluchim weroqtnostta prichinata da e softuerna. W tozi sluchai ti trqbwa parichna pomosht.
| |
Тема
|
Help, please!!!
[re: Патил]
|
|
Автор |
Miro () |
Публикувано | 06.12.99 19:42 |
|
W RESET rabotqt edni momchenca, deto nito ot hardware, nito ot software razbirat. a za komputrite znaete...
| |
Тема
|
Help, please!!!
|
|
Автор |
cyphre () |
Публикувано | 06.12.99 21:17 |
|
Първо виж дали това го прави само като си в интернет.
Ако отговорът е "ДА", най-вероятно имаш някой trojan вирус, свали си някоя нова антивирусна програма и го махни (има се и програми, които са специално за изтриване на trojans, някоя такава също ще ти свърши работа).
Ако отговорът е "НЕ", виж дали го прави само под Windows. В такъв случай провери за вируси, изтрии win-a и всички файлове в c: и го преинсталирай.
Ако го прави само под ДОС или преинсталацията не помага, може да е от RAM-a на PC-to. Смени го изцяло с други чипове и пробвай. Аз имах случаи с няколко pc-ta, които се рестартираха без причина и проблема беше в RAM-a (това е по вероятно да стане ако RAM-a ти е от старите EDO или още по старите не едо 72 пинови чипове, но не е изключено и при SD-RAMA).
| |
Тема
|
Help, please!!!
[re: Miro]
|
|
Автор |
SD () |
Публикувано | 07.12.99 00:52 |
|
Може някой да те nuke-ва, ако става само докато си в интернет.
| |
Тема
|
Help, please!!!
|
|
Автор |
Тонимир () |
Публикувано | 07.12.99 01:52 |
|
Същия проблем ми се получава при опит да издуя процесора много над определената честота. Започваше да се рестартира и то само под Windows. Ако не си издул процесора пробвай да преинсталираш Win, като ползвай или Win98 или Win95osr2.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|