Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:31 07.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Хардуер
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Help, please!!!нови  
Автор CX ()
Публикувано06.12.99 16:02

Компютърът ми както си работи, току се рестартира. Тук има още един, който си бачка без проблеми, така че не ще да е токов удар. Супер неприятно е, защото трябва непрекъснато да си помня нещата, да не говорим, че връзката с интернет отива по дяволите. Не ми се струва и от кабел да е, ама знам ли. Благодаря.

Тема Help, please!!! [re: CX]  
Автор Патил ()
Публикувано06.12.99 17:34

Да не си го купил от фирма RESET?

Тема Help, please!!!нови [re: Патил]  
Автор CX ()
Публикувано06.12.99 17:43

Не, той е стар, две години някъде го ползвам, ама...

Тема Help, please!!!нови [re: CX]  
Автор Philip ()
Публикувано06.12.99 19:10

Може би едно преинсталиране на DirectX ще ти оправи проблема. Пробвай!

Автор thomass ()
Публикувано06.12.99 19:16

Ако го прави само докато си в интернета знам от какво е и как да се оправи.

Автор Miro ()
Публикувано06.12.99 19:34

naj-weroqtno komputerat e absolutna brakma, ako izkluchim weroqtnostta prichinata da e softuerna. W tozi sluchai ti trqbwa parichna pomosht.

Тема Help, please!!!нови [re: Патил]  
Автор Miro ()
Публикувано06.12.99 19:42

W RESET rabotqt edni momchenca, deto nito ot hardware, nito ot software razbirat. a za komputrite znaete...

Автор cyphre ()
Публикувано06.12.99 21:17

Първо виж дали това го прави само като си в интернет. Ако отговорът е "ДА", най-вероятно имаш някой trojan вирус, свали си някоя нова антивирусна програма и го махни (има се и програми, които са специално за изтриване на trojans, някоя такава също ще ти свърши работа). Ако отговорът е "НЕ", виж дали го прави само под Windows. В такъв случай провери за вируси, изтрии win-a и всички файлове в c: и го преинсталирай. Ако го прави само под ДОС или преинсталацията не помага, може да е от RAM-a на PC-to. Смени го изцяло с други чипове и пробвай. Аз имах случаи с няколко pc-ta, които се рестартираха без причина и проблема беше в RAM-a (това е по вероятно да стане ако RAM-a ти е от старите EDO или още по старите не едо 72 пинови чипове, но не е изключено и при SD-RAMA).

Тема Help, please!!!нови [re: Miro]  
Автор SD ()
Публикувано07.12.99 00:52

Може някой да те nuke-ва, ако става само докато си в интернет.

Автор Тонимир ()
Публикувано07.12.99 01:52

Същия проблем ми се получава при опит да издуя процесора много над определената честота. Започваше да се рестартира и то само под Windows. Ако не си издул процесора пробвай да преинсталираш Win, като ползвай или Win98 или Win95osr2.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.