Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:38 12.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Хардуер
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема CD - ROMнови  
Автор Tom ()
Публикувано31.10.99 02:14

CD- то ми създава много проблеми и трябва да го сменя. Коя е най добрата марка до момента и съотвенто колко горе-доло е цената?

Тема CD - ROMнови [re: Tom]  
Автор The STORMER ()
Публикувано31.10.99 12:10

TEAC 32x a takova sam - jeliazno e.

Тема CD - ROMнови [re: The STORMER]  
Автор TCP/IP ()
Публикувано31.10.99 12:43

По въпроса няма спoр това несъмнено е TEAC, аз имам 24х и чете всякакви дискове без проблем, в момента може да се намерят 32 и 40х на TEAC цените са им съоветно 47 и 53$, ако искаш мога да ти пратя телефон по E-Mail-ла на една фирма която ги продава без ДДС и дават гаранция от 12м.

Тема CD - ROM [re: TCP/IP]  
Автор Christo ()
Публикувано31.10.99 14:07

Наистина и аз съм на мнение, че на тоя етап Teac x32 е най-доброто решение. Подържам 5 компютъра и досега съм нямал проблеми с тийкчетата. За Teac x40 не мога да ти кажа нищо, но моето лично мнение е да си вземеш х32. Не знам къде живееш, но навсякъде можеш да си го намериш на цена от 45 до 55 $, с 1 година гаранция и естествено не се налага да плащаш ДДС.

Тема CD - ROMнови [re: Christo]  
Автор thomass ()
Публикувано31.10.99 14:14

Тиик -32х. Макар, че ако видиш 24х също не е за изпускане. А за 40х не знам, ама и 400х да е пак не можеш да го обърнеш на ДВД. Та нещо такова - 24/32х.

Тема CD - ROMнови [re: thomass]  
Автор mimkata ()
Публикувано31.10.99 14:15

Naj - dobre e Teac 32xA ( s indeks A )...

Тема CD - ROMнови [re: mimkata]  
Автор RP ()
Публикувано31.10.99 22:07

Teac 32x, но както се казва по-горе потърси модела с означение 532 ЕА

Тема Teac 532Aнови [re: mimkata]  
Автор unknowN ()
Публикувано31.10.99 22:12

Btw kakwo tochno znachi indeksa A ? Zastoto weche mai nowi s indeks A nqma. :((

Тема Teac 532!!!!!!!нови [re: unknowN]  
Автор VADER ()
Публикувано01.11.99 09:18

mi, hubavo CD e TEAC32x, ama sas sigurnost ne cete CDta zapisani na zapisvacka PINACLE MICRO.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ama mai bse 525B !!!!!!!!!

Тема CD - ROMнови [re: Tom]  
Автор Stefan ()
Публикувано01.11.99 11:18

TEAC 32X e super, no njakoi diskove deto ne iskashe da gi procete gi prochete Samsung 32X, a toj e s $10 po-evtin i ima buton Play

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.