|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
CD - ROM
|
|
Автор |
Tom () |
Публикувано | 31.10.99 02:14 |
|
CD- то ми създава много проблеми и трябва да го сменя. Коя е най добрата марка до момента и съотвенто колко горе-доло е цената?
| |
|
TEAC 32x
a takova sam - jeliazno e.
| |
|
По въпроса няма спoр това несъмнено е TEAC, аз имам 24х и чете всякакви дискове без проблем, в момента може да се намерят 32 и 40х на TEAC цените са им съоветно 47 и 53$, ако искаш мога да ти пратя телефон по E-Mail-ла на една фирма която ги продава без ДДС и дават гаранция от 12м.
| |
|
Наистина и аз съм на мнение, че на тоя етап Teac x32 е най-доброто решение. Подържам 5 компютъра и досега съм нямал проблеми с тийкчетата. За Teac x40 не мога да ти кажа нищо, но моето лично мнение е да си вземеш х32.
Не знам къде живееш, но навсякъде можеш да си го намериш на цена от 45 до 55 $, с 1 година гаранция и естествено не се налага да плащаш ДДС.
| |
|
Тиик -32х. Макар, че ако видиш 24х също не е за изпускане. А за 40х не знам, ама и 400х да е пак не можеш да го обърнеш на ДВД. Та нещо такова - 24/32х.
| |
|
Naj - dobre e Teac 32xA ( s indeks A )...
| |
Тема
|
CD - ROM
[re: mimkata]
|
|
Автор |
RP () |
Публикувано | 31.10.99 22:07 |
|
Teac 32x, но както се казва по-горе потърси модела с означение 532 ЕА
| |
|
Btw kakwo tochno znachi indeksa A ? Zastoto weche mai nowi s indeks A nqma. :((
| |
|
mi, hubavo CD e TEAC32x, ama sas sigurnost ne cete CDta zapisani na zapisvacka PINACLE MICRO.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ama mai bse 525B !!!!!!!!!
| |
Тема
|
CD - ROM
[re: Tom]
|
|
Автор |
Stefan () |
Публикувано | 01.11.99 11:18 |
|
TEAC 32X e super,
no njakoi diskove deto ne iskashe da gi procete gi prochete Samsung 32X,
a toj e s $10 po-evtin i ima buton Play
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|