Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:37 19.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Хардуер
*Кратък преглед

Тема Omruzna mi ot towa bezkrajno durdorene.........нови  
Автор Jonko ()
Публикувано05.10.99 21:49

Ej, hora, razberete: OMRUZNA MI OT TOWA BEZKRAJNO DURDORENE NA TEMA - TOJA Intel ili ONJA AMD. Shtom njakoj napishe neshto takowa zapochwa edna bezkrajna "djarija ot dumi i zapek na idei" , che chak swjat mi se zawiwa, pri towa edni i sushti hora. Sushtoto e i s Win-Linux. PREDLAGAM: Poweche nikwi durdirenici na tema "toja-onja", Malko pochiwka. A za nowite deto pishat samo : "Koe e po dobro..... ?" , CHETETE I STARITE STRANICI I TARSETE TAM PROKLETITE OTGOWORI NA TEZI DOSADNO TUPI I EDNOOBRAZNI WUPROSI. Blagodarja za razbiraneto. Do pisane(chetene)............

Тема Omruzna mi ot towa bezkrajno durdorene.........нови [re: Jonko]  
Автор thomass ()
Публикувано06.10.99 00:13

Гласувам с две ръце - " ЗА " .

Тема i az sam ZA!!!!!!!!!!! i da jivee 386 !!!!! :-))))нови [re: Jonko]  
Автор VADER ()
Публикувано06.10.99 09:48

@

Тема Shut up! - за Jonkoнови [re: VADER]  
Автор Х ()
Публикувано06.10.99 21:26

Ти пък "стария" в dir.bg това да не ти е казарма да казваш на новобранците какво да пишат!!! А за въпросите - не обиждай хората щом питат значи ги интересува нещо НЯМА ТЪПИ ВЪПРОСИ!!! X

Тема Shut up! - за Jonkoнови [re: Х]  
Автор 64 MB Ram ()
Публикувано07.10.99 02:39

браво Х

Автор Penguin ()
Публикувано07.10.99 06:25

> Ej, hora, razberete: > OMRUZNA MI OT TOWA BEZKRAJNO DURDORENE NA > TEMA - TOJA Intel ili ONJA AMD. На мен са ми омръзнали непрекъснатите опити на марсианците да завладеят земята. > Shtom njakoj napishe neshto takowa > zapochwa edna bezkrajna "djarija ot dumi > i zapek na idei" , che chak swjat mi se > zawiwa, pri towa Излизай по-често на чист въздух. Не стой на течение. Яж екологично чиста храна. Ако спазваш тези три съвета мисля че виенето на свят ще изчезне. И най-вече стой по-далече от този форум - изключително опасен е за блаженото скудоумие в което тънеш. > edni i sushti hora. Sushtoto e i s > Win-Linux. > PREDLAGAM: > Poweche nikwi durdirenici na tema > "toja-onja", Malko pochiwka. > A za nowite deto pishat samo : "Koe e po > dobro..... ?" , > CHETETE I STARITE STRANICI I TARSETE TAM > PROKLETITE OTGOWORI NA TEZI DOSADNO TUPI I > EDNOOBRAZNI WUPROSI. > Blagodarja za razbiraneto. Не, _аз_ ти благодаря че се отби. А сега е време да се връщаш обратно в пещерата където си живял като отшелник през последните 20 години. > Do pisane(chetene)............

Тема 386 e неприемливо висок клас [re: VADER]  
Автор Zak ()
Публикувано07.10.99 09:16

От 8088 не мърдам!

Автор Jonko ()
Публикувано08.10.99 20:19

Sujaljawam, niskointiligentni pubertet4eta, no na moeto wuzpitano i kulturno predlojenie njakoj hora ne naprawiha njakakuw smislen otgowor ili predlojenie , a izsipaha edna torba s lajna, jawno funkcija ot towa w glawata im...emi izsipwat gi jawno wurhu swojata .. :))))

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.