Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:26 21.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Хардуер
*Кратък преглед

Тема Problem s modem Rockwell-conexant PCI v90нови  
АвторMaishel_anon (Нерегистриран)
Публикувано30.12.00 20:10

Ako niakoi znae ka moga da nakaram modem Rockwell-conexant PCI da varvi s drug dariver ili s podoben na negovia.Instaliram go vsi4ko e normalno no prosto ne ste da izbira i kompiutara prosto zabiva ili se restartira.Moje li niakoi da mi kaje tova ne6to ot draivera li e ili e ot harduera(modema).
Blagodaria vi predvaritelno!

Тема Отг: Problem s modem Rockwell-conexant PCI v90нови [re: Maishel_anon]  
АвторLittlehelp_anon (Нерегистриран)
Публикувано31.12.00 01:36

Chestno kazano mai izobshto niama da sam ti ot polza, no...
Zashto ne probvash ot device manager da zadadesh na modema custom settings - sigurno sa podredeni 1-2 alternativni harduerni varianta. V momenta sam pod NT i ne sam siguren tochno kakvo beshe meniuto, no sigurno shte go namerish. Pri promianata triabva restart, to se znae :)

Тема Отг: Problem s modem Rockwell-conexant PCI v90нови [re: Littlehelp_anon]  
Автор Avatar (непознат )
Публикувано31.12.00 15:55

kavo Info ti dava Control panel -> Modems -> More Info za modema ?, ima li Error messages ?

dai malko poveche Info za PC to si ..

Тема Отг: Problem s modem Rockwell-conexant PCI v90 [re: Littlehelp_anon]  
Автор Avatar (непознат )
Публикувано31.12.00 15:56

kavo Info ti dava Control panel -> Modems -> More Info za modema ?, ima li Error messages ?

dai malko poveche Info za PC to si ..

Автор tarambuka35OO (непознат )
Публикувано31.12.00 18:37

predpolagam 4e driverite ti sa mnogo stari; idi v controlpanel/modem/diagnostics i mu dai more info;

ako pishe versia 2.08.xx.xx naprimer e ZLE, trebe da e 2.12.xx ili po nova;
ama obiknoveno e zor da namerish ot svoq si proizvoditel. idi na www.modem-help.co.uk, kato predi tova vij na 4ipa na modema kakvo to4no pishe i si go zapishi stoto ima malki razliki mejdu otdelnite 4ipseti na conexant (ima prosto nqkolko varianta, za koito se polzvat razli4ni driveri)

ako tam ne se opravish ili pak ne namerish to4niq driver, pishi mi na

a_boneff@hotmail.com

moje da ti sglobq nqkoi kato za tvoq modem, no ste mi trqbva i more info sasto.
uspeh

Тема Отг: Problem s modem Rockwell-conexant PCI v90нови [re: Avatar]  
АвторMenace_anon (Нерегистриран)
Публикувано31.12.00 21:09

Mi niama nikakvi gre6ki, infa si e normalnia za Rocwell daje Windowsa si go haresvai opoznava modema no ne ste da nabira.A pc-to mi e Cyrix na 233mhz 32ram i voodoo2 s 12ram.

Тема Отг: Problem s modem Rockwell-conexant PCI v90нови [re: tarambuka35OO]  
АвторTonimir_anon (Нерегистриран)
Публикувано01.01.01 04:36

Аз пък нямам никави проблеми. Със Conexant 56k V90 PCI Speakerphone съм, ама е HCF. Използвам драйвери версия 2.1.2.166.003. В момента на аналогова дуплексна линия съм се закачил на 45333 bps. Отиди на този сайт за да си намериш драйвери http://members.cnx.net/reboot/modems/. Но е по-добре да видиш какво пише на чипсета преди това. Моя например е RH56D-PCI (R6795-11).

И пак да не забравя. Честита нова година на всички колеги. Нека новият век и новото хилядолетие да ви донесат повече успехи в работата, любов и преди всичко здраве.
Тони.

Авторkalin_m_anon (Нерегистриран)
Публикувано03.01.01 22:16

Napravi ControlPanel->Modems->Diagnostics->MoreInfo -- Ako ti dava dannite bez greska problema ti e softueren, ako blokira ili uvisne ili se restartira - modema ti ne e v chas. Az imah predi vreme sastiya problem pod Win98 - Modema i videoto mi byaha na edno IRQ - proveri i tova i ako mozes go smeni. Za poveche info kalin_m@dir.bg

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.