|
Тема
|
VIDEO
|
|
Автор | Ceko_anon (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.12.00 11:51 |
|
Zdraveite bih iskal da mi kajete koq ot slednite videokarti e nai - dobra za filmi i igri: 1.Riva Vanta 8MB 2.S3 Trio 8MB 3.Intel 740 8MB 4.Ati Xpert 98 8MB
I drugoto kakva e razlikata mejdu Intel 740 i Intel 752? 10x predvaritelno i Veseli Praznici
| |
Тема
|
Отг: VIDEO
[re: Ceko_anon]
|
|
Автор | Menace_anon (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.12.00 12:13 |
|
Spored men za igrite nai dobra e Riva Vanta zshtoto povecheto igri varviat s neia idealno. A za filmite tia videoplatkata ne igrae nikakva rolia.
| |
Тема
|
Отг: VIDEO
[re: Ceko_anon]
|
|
Автор | TheSaint_anon (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.12.00 17:06 |
|
i752 e prodaljenieto na i740, no az ne sam go wijdal da se prodava kato otdelna karta (towa ne znachi, che nima ;)) ). i752 kato grafichen chip se wgrajda w i810, i815 chipseti na Intel. Moje bi naistina i az bih izbral Vanta. Ne mislia, che katite niamat znachenie za gledane na filmi (osobeno, ako chte sa DVD, wij za Divx ne sam nogo siguren, tam ti triabwa naj-weche dobar procesor ). Uspeh!
| |
|
NE si vzimai nito edna ot izbroenite karti. Te veche sa bezkraino ostareli.
| |
|
Hora nedeite da se zablujdavate 4e videoto nqma zna4enie za gledane ne filmi!!!! ne taka!!
naprotiv - IMA OGROMNO ZNA4ENIE ! i za ka4estvoto i za barzinata; i ot tiq izbroenite za filmi nai dobri sa ATIto i S3to, a kato cqlo bih vzel S3to ako ste se polzva kolkoto za igri tolkoz i za filmi.
a osobeno pak za DVD - tam ka4estvoto zavisi 50% ot videoto!!
pri DIVXa ne e to4no taka, tam CPUto igrae major rolq s tekustite kodeci, ama pak na S3 e po dobre otkolkoto na TNT/2 - probval sam, viarvaite mi...
| |
|
|
|
|