|
Тема
|
Rockwell 33.6 Voice, Fax, Data
|
|
Автор |
Тони () |
Публикувано | 01.08.99 10:06 |
|
Абе ползвам това модемче, от доста време ама нямам представа как да му настроя Voice опциите, няма изход и вход за зук. Бях сложил WinFax Pro 8 и с него стана донякъде. Секретаря работеше ( възпроизвеждаше и записваше) ама само той а на телефон ни звук ни стон. Знае ли някой що става тъй, бая време се мъчих, даже намерих оригинални драйвери от производителя ( еба ми се майката докато го намеря, някви шибани тайванци) ама ядец.
Ако някой каже ще съм много благодарен.
| |
Тема
|
Отг: Rockwell 33.6 Voice, Fax, Data
[re: Тони]
|
|
Автор |
Венко () |
Публикувано | 01.08.99 11:16 |
|
Вътрешен ли е или външен?
Аз имам вътрешен, но на панелчето отзад има два жака - за микрофон и за слушалки или говорител. Виждал съм и външен, който има същите жакчета. Освен това на диска към модема има два файла .inf - един за модема и един за мултимедийната част. Така, че всичко си му работи. Имаше малко хардуерни проблеми при монтажа, но не е много сложно.
| |
Тема
|
Дупл: Отг: Rockwell 33.6 Voice, Fax, Data
|
|
Автор |
Тони () |
Публикувано | 01.08.99 11:20 |
|
Абе модема е вътршен, ама няма изходи и входове за звук. На самата платка има един куплунг ( като звуковият изход на CD то ) ама не знам дали той е за звука. Като се замисля май трябва да работи и без други кабели щото секретаря работи без проблем, тъй както си е.
| |
Тема
|
Отг: Дупл: Отг: Rockwell 33.6 Voice, Fax, Data
|
|
Автор |
Jiro () |
Публикувано | 01.08.99 19:01 |
|
Abe imashe edna programa davaha ia s modemite mai Chayenne se kazvashe che tia gi iamshe tia funktsii. Vizh dali ia niamash.
| |
Тема
|
Отг: Дупл: Отг: Rockwell 33.6 Voice, Fax, Data
|
|
Автор |
n!ck () |
Публикувано | 02.08.99 14:30 |
|
Тоя куплунг на платаката е точно за звука. Трябва да го свържеш със SB ( същото кабелче както кабелчето на CD -то) При мен се получава. Притова съм с някакъв стандартен драйвер на windows
| |
|
|
|
|