|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
onboard sound na Acorp 7KTA (duron)
|
|
Автор |
tarambuka35OO (непознат
) |
Публикувано | 03.12.00 21:13 |
|
ta zna4i imam edno takova dyno, i pod WindowsME imam qk problem! ako sounda e pusnat ot danoto windows zabiva pri trygvane, dori i bez instaliran driver! ako go izkliu4a ot BIOS-a, windows trygva no drivera ne namira codec-a i ne se instalira... kajete kakvo da prava... mahnah vsi4ki platki bez videoto i ne pomaga...
| |
Тема
|
Отг: onboard sound na Acorp 7KTA (duron)
[re: tarambuka35OO]
|
|
Автор | Тарикат на дребно_anon (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.12.00 21:54 |
|
Бих искал да имам логичен отговор за проблемати, но .... отговора ми е - нашите търговци внасят дефектни платки ACORP. Какъв случай имах: Опитах се да подкарам един slot1 ATLON върху ACRP-ово дъно базирано на VIA133 - не стана. Оговора от фирмата бе - съжаляваме, имаме информация, че и други клиенти имат вашия проблем, мола изберете си ново дъно. Та между другото вградения саунд на дъното бе най-гадното нещо което съм чувал - отчиташе почти всяко щракане на мишката и въртене на диска... изобщо отврат. ... Не вярвам от ACORP да пускат на пазара неработещи дъна, та предполагам, че нашите търговци на едро са ударили кьорьвото :) Дано да се лъжа и ти да намериш благоприятен изход от положението си.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Ц - Ice_anon (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.12.00 06:40 |
|
Значи пробваш с Win95 или 98 и ако с него имаш същия проблем - отиваш и сменяш дъното. Момент, как забива МЕ? Мърда ли се мишката или не? Ако се мърда, значи проблемът е по-скоро софтуерен - от доста места съм чувал, че МЕ бил бъглив. Но ако мишката не се мърда, значи проблемът ти е 80 на 100 харуерен - върни им дъното и си вземи QDI KinetiZ7T, DFI AK74 или MSI К7T Pro. Имай предвид, че ако нещата работят под Win98 няма да ти ги вземат обратно. Абе що не си сложиш едно NT ili 2000? (просто идея...доста по-добре работи между другото (ако си с повече от 64МВ рам...))
| |
|
abe zna4i nai pyrviq pat kato instalirah WinME vsi4ko trygna OK - imashe i zvuk; no posle v edin moment TZ - zabiva oste savsem v na4aloto na startup screen-a. Mahnah vsekakvi drugi driveri deto sym ka4val, mahnah i platkite, ama vse systoto; izobsto vsi4ki ustroistva ot device manager mahnah i kato si gi nameri obratno i voila - FREEZE :((
dneska ste ka4a Windowsa na 4isto belkim stane...
| |
Тема
|
|
|
Автор | NK_anon (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.12.00 18:51 |
|
za problema - ot VIA kazvat 4e drivera za dunoto via4in1 - 4ak versija 4,25a+ (nai-novata) e za WinME - prednite ne sa napulno suvmestimi i suzdavali problemi. Dano da e ot tova.
| |
|
abe ne, stoto drivera za sounda e otdelen, toi ne vliza v service pack-a. samostoqtelno file "samo" 9mb...
| |
|
Instalirai si Win98 i problema ste se reshi. WinME i bez tova e mnogo po-baven i Duron 650 zarejda i varvi po-bavno otkolkoto K6-2/450 s Win98
| |
|
Zdrasti!
Az mislia da kupuvam systoto dyno, ia razdui malko shto za stoka e?
Kakvo ima na nego, i kakvi problemi si sreshtal? Izobshto, zaslujava li si pokupkata ili da tyrsa nesto po kachestveno?
Ako ne te myrzi, drasni niakoi red na
Chao@!
| |
|
Вземи си DFI AK74-EC - съизмеримо е като цена но няма проблеми със звука, има ATA-100 (686В) и е много стабилно. Няма да съжаляваш.
| |
Тема
|
Отг: Otdeli mi malko vreme...
[re: A.Пeтpoв]
|
|
Автор | Lolit_anon (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.12.00 10:23 |
|
a ima li ISA slot
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|