Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:25 07.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Хардуер
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Забива ми тъпия комп?нови  
Автор Ростислав ()
Публикувано02.12.10 17:10

Понеже е трудно да го обясня с думи направих клип. Като отворя PDF фаил с много снимки и спича яко. Незнам от процесор ли е или о видеото. Уж още са биващи части, ама има нещо гнило. Нарочно клокнах процсора малко да видя дали има разлика ама няма.

Редактирано от Ростислав на 02.12.10 17:40.

Тема Re: Забива ми тъпия комп?нови [re: Ростислав]  
Автор Диaн (uguoT)
Публикувано03.12.10 11:20

Само при PDF ли прави проблеми? Май като гледам част от проблема ти е в лентата долу в дясно до часовника

Я сподели с нас каква е конфигурацията и какъв софтуер ползваш, че има кофти версии на акробат-а

"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате"

Тема Re: Забива ми тъпия комп?нови [re: Диaн]  
Автор Ростислав ()
Публикувано03.12.10 13:17

Ами не е май само там. И мозилата ми забива за няколко секунди по някога.
ПДФ-а е така когато са повече кратинките ако е само текст няма да забие. Така погледнато води към Видеото но като забие поглеждам процесора че се товари доста. Друг процесор няма да тества с него но имам едно старо видео ще пробвам с него. Шантава работа са комповете.
Пише ми че е Адобе 7.0.0

Автор Диaн (uguoT)
Публикувано03.12.10 16:23

А да бе шантава, виж само около часовника колко активни приложения имаш. Много е вероятно някое от тях да прави магарията.

В общи линии все едно имаш торбичка и с нея отиваш на пазар - ако за всеки случай натъпчеш в нея ръкавици, шапка, яке и резервни обувки и 2 панталона ще остане прекалено малко място за покупките и ще ти се наложи да ходиш 2 или повече пъти до магазина - ето това ти е проблема на теб. По принцип може би всичко ти трябва понякога ама дали ти трябва в момента да е активно и да заема място.

Възможно е и антивирусната да прави проверки и от там проблеми.

Автор Ростислав ()
Публикувано03.12.10 18:00

Иконите около часовника са от Евереста. Които го пуснах допълнително. Не е от тях

Редактирано от Ростислав на 03.12.10 18:00.

Автор walkman™ (advanced lamer)
Публикувано05.12.10 00:29

Абе и аз първо това помислих... ама при мен нещата в трея са повече, на подобен комп, и не забива. И дори с повече активни приложения - обикновено са отворени по 4-5-6, няколко браузера с по не знам колко табове в тях... Абе накратко - таскбара ми е на три реда, и в доста случаи не може да се прочете кое на коя програма е ;)

Автор walkman™ (advanced lamer)
Публикувано05.12.10 00:31

Може да е от антивирусна, както ти е казал Диан - точно когато отвара приложението някой файл, антивирусната го прилапва и почва да го проверява...

Опитай и да разкараш тъпото адоби и да сложиш читав PDF четец... Foxit например. Особено ако намериш някоя по-стара версия, че по-новите почнаха да изтъпяват...

Тема Re: Забива ми тъпия комп?нови [re: walkman™]  
АвторPocтиcлaв (Нерегистриран)
Публикувано05.12.10 21:48

Дано да е от антивирусната. Ще стане по лесно. Ще пробвам във вторник.

АвторsentO (Нерегистриран)
Публикувано05.12.10 23:08

Когато започне да се "влачи" или да забива както ти се изразяваш,отвори си си task manager-a и погледни кой процес ти товари процесора.Огледай си операционната система колко неща зарежда при стартиране и ако виждаш нещо ненужно просто го спри.Другото което можеш да провериш е event viewer......на всички позиции колко и какви грешки ти показва........има детайли и от там донякъде може да се ориентираш за какво става въпрос.Пусни си тест на хард диск и памет.......какво да ти кажа......не знам.Има много неща от които може да се появява тоя проблем.Опитай тия неща и кажи за какво става въпрос.
Успех.....??

Тема Re: Забива ми тъпия комп?нови [re: Pocтиcлaв]  
Автор Диaн (uguoT)
Публикувано06.12.10 13:09

Провери и още нещо - казваш че имаш пуснат "еверест" - не съм сигурен дали имаше функцията да следиш в реално време температурите на процесор, процесор на дъното (чипсета) и на хард-диска. Виж нещо да не прегрява защото моя комп има този проблем - като прехвърляш нещо над 1 гигабайт от един дял на диска на друг и започва да качва температурата на чипсета на дъното и като мине 60 градуса започва да "завлачва" докато температурата не се нормализира.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.