Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:10 13.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Хардуер
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема ACER Aspire Timeline 3810T - мнениянови  
АвторKiril (Нерегистриран)
Публикувано03.09.09 15:33

Здравейте,

решил съм да си купувам лаптоп, като той ще се ползва освновно за работа на крак, искам да бъде с мен през цялото време и пр. Спрял съм се на ACER Aspire Timeline 3810T, защото е много лек и батерията пише, че му издържа до 8 часа!!!
Искам да попитам дали някой от вас има впечатления от него или изобщо, какво ще ми препоръчате.

Намерих най-добрата оферта като цена тук:
http://promo.euromall.bg/ACER-Aspire-Timeline-AS3810T-13.3.html

По другите магазини е с около 50лв. нагоре, като се има в предвид подаръците.

Та - как мислите, читава ли е машинката?

Тема Re: ACER Aspire Timeline 3810T - мнениянови [re: Kiril]  
Автор 1639 (новак)
Публикувано07.09.09 12:48

Мда, супер е машинката!

Тема Re: ACER Aspire Timeline 3810T - мнениянови [re: Kiril]  
Авторняkoй (Нерегистриран)
Публикувано24.01.10 05:42

Клавиатурата му не ми харесва... Сякаш копчетата аха аха и да се разкачат.

Тема Re: ACER Aspire Timeline 3810T - мнения [re: Kiril]  
Автор... (Нерегистриран)
Публикувано25.01.10 13:37

хубаво си помисли дали да не вземеш двуядрения вариант, с процесор su4100, нищо че е по-скъп

и аз му бях хвърлил око

Тема Re: ACER Aspire Timeline 3810T - мнениянови [re: няkoй]  
Автор Mixy (@#$%^)
Публикувано25.01.10 18:45

Мен също клавиатурата му ме отказа.

Mixy

Тема Re: ACER Aspire Timeline 3810T - мнениянови [re: ...]  
Автор skydriver (казанлъшкия)
Публикувано27.01.10 04:45

Аман от Aspire.Италиански боклук.До тук имах 2.Дори този пред мен сега е от тази серия.Равносметката до тук е:сменени хард дискове,изгорели саунд карти проблеми с дисплеите...мани мани

Тема Re: ACER Aspire Timeline 3810T - мнениянови [re: skydriver]  
Автор... (Нерегистриран)
Публикувано27.01.10 09:49

е аз накрая си купих китайски надявам-се-да-не-е-боклук - леново

като изключим че клавиатурата леко се огъва, на което не съм свикнал, и че fn клавиша е най-долу вляво и няма начин да се размени с ctrl, нямам други оплаквания засега. в друг ценови клас е обаче

има някои плюсове - можеш да махнеш CD-то и да сложиш втори хард диск или батерия на негово място. кутийката за втория диск е $20 на ebay

АвторAlkoholok (Нерегистриран)
Публикувано27.01.10 21:31

Мииииии тва е най-доброто ( зависи и от модела естествено), но си направил добър избор.

АвторГeнeв (Нерегистриран)
Публикувано30.01.10 19:53

Определено правилен избор! Lenovo колко общо имат с IBM не е ясно но определено това е механично най здравия лаптоп който се продава у нас. Аз имах G550 и бях пре доволен двуядрен Интел DDR3 рам памет и защо го продадох да ме пита човек.Исках Thinkpad да си вземам после се насочих към DELL и на края пак съм си с добрия стар десктоп.Това което ме замисля е че на новите лаптопи дисплея се осветява от светодиоди а не с луминисцентна лампа.Та колко таферни са тия китaйски диоди и да не почне да им пада емисията след 1 година.

Тема Re: ACER Aspire Timeline 3810T - мнениянови [re: Гeнeв]  
Автор skydriver (казанлъшкия)
Публикувано31.01.10 18:54

АЗ също подкрепям колегите.Леново наистина работи или по-скоро си е IBM машина.Това го знам от един от най-добрите IT-та в БГ(сега работи на Каймановите острови точно за IBM).Успех

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.