|  | | 

| 

| 

| Тема |  Флаш   |  |  | Автор | edna selianka (любопитна) |  | Публикувано | 05.07.09 06:41 |  |  | 

Дайте акъл за добра марка флаш памет 8GB. Ще я използвам за качване на филми със суб, които ще се гледат на DVD player с USB.

Гледай ся, к'ви въпроси ма вълнуват.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Флаш
[re: edna selianka] |  |  | Автор | _hakera_ (Нерегистриран) |  | Публикувано | 05.07.09 09:29 |  |  | 

и kingston и apacer ще ти вършат работа....
 Но какво толкова ти пука? гледай да ти дадът 2г гаранция
 и не се тревожи дали ще се скапе или ще си работи :)
 Аз когато да си купя лаптопа си избрах BENQ и оня ми вика,
 4е не били добра марка.....
 Оба4е имах 2г гаранция, а "добрите" марки като HP, Fudjitsu,
 Compaq и тем подобни ми даваха по 1г..........

|  |  |  
             |  |  | 

хубаво е да знаеш дали плеъра позволява флашки с обем над 2/4ГБ другото е флаша ката да има прилични скорости на достъп ... аз имам един Apacer ... горкия записва 30МБ файл за около минута .... докато му напълня 4те ГБ ми идва малко в повечко понякога ... иначе беше евтин преди година. така че потърси тестове на флашки. като цяло Apacer, Kingston, Kingmax,  PQI, Verbatim, TDK  са по-разпространените и едва ли би имала проблем с тях. но внимавай с най-евтините, без значение от марката ;)

Винаги има изход ...

|  |  |  
             |  |  | 

Мерси за отговорите. Намерих друго решение обаче - купих един медиен плейър, който вързах към телевизора. Имам си отделно диск - качвам филмите на него. Свързвам двете джаджи, и ако не мине котка път, гледам.

Гледай ся, к'ви въпроси ма вълнуват.

|  |  |  |  

|   | 
 |