|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Тестове за видеокарта
|
|
Автор |
lavandula (спокоен) |
Публикувано | 24.10.07 10:46 |
|
Някой може ли да ми предложи тест за NVIDIA GeForce4 MX 440?
"Бори се и търси, върви, и не падай духом!"
| |
|
Ами !
А, и махни тая запетайка след 'върви' - излишна е и е смешно!
Поне като цитираш някого - прави го както трябва.
Библия учить нас любить ближнего своего. Кама-сутра объясняет, как это делать. Редактирано от walkman™ на 25.10.07 01:06.
| |
Тема
|
Re: Тестове за видеокарта
[re: walkman™]
|
|
Автор |
Milenn (турист) |
Публикувано | 25.10.07 15:57 |
|
аз не че се заяждам, още повече, че граматиката ( и руската и българската) не ми е най-силния предмет, ама май и в твоя подпис има една запетайка в повече :)
| |
Тема
|
[re: lavandula]
|
|
Автор |
naki (Power User) |
Публикувано | 25.10.07 19:54 |
|
AquaMark?
3D Mark 2001.
3D Марк 2003 - Game Test 1: Wings of Fury (DX7)
Редактирано от naki на 25.10.07 19:59.
| |
|
Благодаря много на naki и milenn, а колкото до walkman™ (advanced lamer), пунктуационния ти урок мисля че в този клуб е малко ненужен! Ако ще се правиш на мъж намери начин да го направиш на друго място!
| |
Тема
|
[re: Milenn]
|
|
Автор |
walkman™ (advanced lamer) |
Публикувано | 26.10.07 01:17 |
|
Написано е на РУСКИ, там запетайката си е точно на място.
Грамотността и познаването на родния език са необходими - и тук, и навсякъде. Не можеш да ме убедиш, че след като не си научил в първите 5 години от учението си родния си език, си успял в следващите 15 да научиш качествено каквото и да е друго.
Ми хубаво, но в поста съм направила доста по - очевадна грешка която даже не забелязваш, явно не ти изнася или просто не си видял! А колкото до това какво и кога съм научила, явно е било повече от това да коментирам граматиката на постовете, при положение че някой пита нещо конкретно!
| |
|
А и не коментирай какво евентуално съм научила след 5 -те години непознаване на граматика, щото съм почти сигурна че хем повече от теб съм учила/научила, хем по - висока степен на образование имам
| |
Тема
|
[re: walkman™]
|
|
Автор |
Milenn (турист) |
Публикувано | 26.10.07 07:13 |
|
Не знам, никога не ги научих правилата..винаги слагам запетайките "на слух" , където има пауза. И така на английски, и на испански... и се получава удивително добре :) даже нейтив говорещите испански казват, че по-добре ги слагам запетайките и питат как го правя :) хехех - а аз викам - не знам, както ми дойде отвътре...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|