|
|
|
Тема
|
Таблет
|
|
| Автор | lD (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.06.06 14:13 |
|
|
Какъв таблет ще ми препоръчате да си купя?
Благодаря.
| |
|
Тема
|
Re: Таблет
[re: lD]
|
|
| Автор | guzominik (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.06.06 15:09 |
|
|
wacom
| |
|
Тема
|
[re: lD]
|
|
| Автор |
Milenn (турист) |
| Публикувано | 01.06.06 16:26 |
|
|
само таблет ли, или Таблет РС ?
аз пробвах няколко, и накрая се спрях на пълен таблет, без клавиатура. НЕК Верса Лайт ПАд 933 . просто това , че е 1 кг за ме се оказа най-доброто предимство.
а ако искш Лаптоп-Таблет, Convertible tablet.., дето им се въртят екраните,
най-ми хареса Тошиба Portege М200, 205 ... ама 2 кг и горница, на ръка, като тетрадка не можеш да издържиш много,
а жена ми не можа да свикне с писалката, и нейния таблет го продадох миналата седмица.. ако има мноого писане, може би си трябва вградена клавиатура
| |
|
|
|
HP Compaq tc4200 - Intel Pentium M 750 1.86 GHz, 512MB DDRII 400MHz 1 DIMM, 12.1 XGA WVA, 60 GB 5400rpm,Integrated Bluetooth Module,Intel 802.11b/g mini-pci card,TPM Security module,Intel Media Graphics Accelerator 900 UMA 128MB,Windows XP Tablet PC - продуктовия му номер е PV984AW - около 1240 евро без ддс, ако търсиш качество и оптимални параметри, разбира се.
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams !
| |
|
|
|
много готино изглежда, но все пак тошибата е с 1400х1050 , докато този е 1024х768 . моя е с 1024х768 и много ми липсва по-високата , дето ползвах преди...
но ако ще го ползваш като истински таблет, а не лаптоп, направи си следния опит.
вземи 2 кг - 5-6 дебели тетрадки, хвани си ги в ръка и обикаляй така един час. дори без да пишеш.
аз го пробвах, не става за постоянна работа. а с 1-кг няма проблем, разликата е огромна. а и е дебел 15 мм Версата.
| |
|
Тема
|
[re: Milenn]
|
|
| Автор |
Mixy (миксер) |
| Публикувано | 02.06.06 17:46 |
|
|
Милене, у ваше село няма ли Fujitsu-Siemens, бре? И по-специално . И той е едно кило, но е convertible и може да се ползва като истински лаптоп. Не, че НЕК-а е лош, ама някак си предпочитам с истинска клавиатура.
Mixy
| |
|
Тема
|
[re: Mixy]
|
|
| Автор |
Milenn (турист) |
| Публикувано | 02.06.06 19:55 |
|
|
ами тука не се харчат, не съм виждал.
но ще се огледам .. мдаааа... видях го... добре изглежда... ще го пробвам някой ден.
но никаде не съм чел за нещо по леко от версата - държи световния рекорд в класа.
а новата където излязла е нещо прекрасно - 900 грама, 12 мм дебела, ценрино.. ама само в япония ги продавали и не се намират.. а ако някой е донесал и продава тука исат по 3к$
П.П.
не се продават тука. ето един измамник в ебай
Редактирано от Milenn на 02.06.06 20:03.
| |
|
|
|
|