|
Тема
|
Евтин лазерен принтер
|
|
Автор |
lDD (непознат
) |
Публикувано | 19.05.06 12:41 |
|
Кой от лазерните принтери по за стотина дол. е най-добър? На кой барабана издържа най-много копия? Благодаря за мненията.
| |
Тема
|
Re: Евтин лазерен принтер
[re: lDD]
|
|
Автор |
walkman™ (advanced lamer) |
Публикувано | 19.05.06 21:24 |
|
Ако ми се налага да си взимам принтер за мен, определено се спирам на Brother 
Горе долу сички са си еднакви  
| |
Тема
|
[re: bigg_red]
|
|
Автор |
Публикувано | 19.05.06 23:46 |
|
Абе не знам.. имам наблюдения в/у няколко брадъра... Харесват ми Единия кара вече над 22000 копия с един барабан.. на който гарантират живот 12000. И като го гледам, нищо чудно над 30000 да си извърти с него. Абе... добра машинка.. 
|
[re: walkman™]
|
|
Автор |
lDD (непознат
) |
Публикувано | 24.05.06 17:58 |
|
а евтините НР как са?
10х
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 24.05.06 22:11 |
|
Хм... аз ЛИЧНО имам доста лошо мнение за сегашните евтини принтерчета на HP. Определено не са това, което бяха допреди няколко години в света на тази техника. Май вече се плаща САМО за марката.. Както Xerox, Nokia... Вече не са това, което бяха - преди бяха скъпи марки, но изключително надеждни. Сега вече са само скъпи - съотношението цена/качество при предишните лидери май се е влошило доста.. Поне според мен. Това последното - за желаещите да спорят... 
|
|
|
Автор |
Mari-Cler () |
Публикувано | 31.05.06 21:54 |
|
Не че съм фен на марката но ... Самсунг ! МЛ-1610 - 14 страници в минута, разделителна способност 600х600, 2МБ памет, на ЮСБ. Може да го намериш под 200 лв с ДДС (не в Техномаркет), консуматива му е евтин и е за 2000 копия. Също така принтера има бутон "тонер сейв" който при натискането му и ползването в такъв режим спестява до 45% от тонера и той вече става за около 2900 копия при покритие на страницата от 5 %. Има модерен дизайн и всяко дете може да го инсталира !
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams !
| |
|
|
|
|