Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:14 13.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Хардуер
*Кратък преглед

Тема Problem GeForce 6600 GT  
АвторlnsomnialHabits (Нерегистриран)
Публикувано02.02.06 13:38

Zdraveite imam malak problem i mnogo 6te se radvam ako nqkoi mi dade savet. Zna4i imam GeForce 6600 GT i naposledak kato q overclockvam i zapo4na da zagrqva i da dava artefakti( predi ne be6e taka). Po4udih se za6toto imam sravnitelno dobro ohlajdane i onzi den slu4aino zabelqzah 4e ventilatora ne se varti. Qvno ne6to ne e nared, moje li da e ot drivera, vapreki 4e e nai noviq -81.98
Blagodarq predvaritelno!

Тема Re: Problem GeForce 6600 GTнови [re: lnsomnialHabits]  
Авторъ (Нерегистриран)
Публикувано03.02.06 14:31

И аз ще се радвам ако пишеш на кирилица.

Тема Re: Problem GeForce 6600 GTнови [re: lnsomnialHabits]  
АвторAlkoholok (Нерегистриран)
Публикувано13.02.06 14:15

Каква е картата ASUS или друга, охлаждането покрива ли чиповете на паметта и ако ги покрива контактува ли с тях ( при Asus N6600GT радиатора покрива паметите наполовина но е на около 1мм над тях). Ако клокваш и паметта това е важно.

Драйвера и вентилатора нямат нищо общо. Ако вентилатора не се върти сменявай го овреме. Ако я прегряваш редовно ще си съсипеш картата.

Тема Re: Problem GeForce 6600 GTнови [re: Alkoholok]  
Автор ethernall (Overmind)
Публикувано13.02.06 15:55

мене пък ми е странно как въобще върви стабилно при спрял вентилатор и клокната при това... ако ти е в гаранция (а трябва да е) носи я да сменят вента бързо докъто не е дала фира... а и наистина вземи да пишеш на кирилица моля

Колкото повече - толкова повече!

Тема Re: Problem GeForce 6600 GTнови [re: ethernall]  
Автор Alkoholok (degustator)
Публикувано13.02.06 16:16

Ако е модела който цитирах, е доста студен ( и дуракоустоичив), с добър меден радиатор е, и може би без натоварване би работила нормално (особенно в по студено помещение) и при спрял вентилатор. Но както казах може би.

Автор ethernall (Overmind)
Публикувано13.02.06 16:51

на един приятел везех такава (Асус ГТ) и честно казано не съм я пипал (щотот е затворен компа и е в гаранция иначе имам желание) ма предполагах че при тея честотипри които работи трябва да попича доста... ма явно не е така, не съм гледал и термо датчик има ли няма ли и колко пакзва, много набързо мина през мене

Колкото повече - толкова повече!

Тема Re: Problem GeForce 6600 GTнови [re: ethernall]  
Автор Alkoholok (degustator)
Публикувано13.02.06 17:02

И аз така предполагах докато не пипнах, а съм чел и ревюта където цитират 60-70 градуса без натоварване ноооооо, на пипане радиатора е не повече от 30-35 а различните програмки показват 40-45 на GPU-to. Пробвал съм няколко такива карти и останах приятно изненадан. Пак уточнявам Asus N6600GT със завъртяния радиатор
www.asus.com/999/images/products/397/397_m.jpg

Авторkk (Нерегистриран)
Публикувано15.02.06 14:59

60-70 е температурата на кристала, не на радиатора. Радиаторът и до 1000 градуса да го нагрееш няма да се съсипе така че е важно нагряването на чипа а не на радиатора.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.