|
Тема
|
Моля помогнете за DVD устройство- марка LG
|
|
Автор | Hиkи (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.12.05 15:22 |
|
Купих си DVD (само четящо), монтирах го - единия край на лентовия проводник в DVD-то, другия в дънната платка. Пропуснах да кажа, че на компютъра има имам и записващо CD. Като включих компютъра ( аз съм на XP), намери новото устройство. Проблемът е, че чете филми, но от CD отваря само текстови и zip файлове. Изпълнимите фийлове стоят с празни иконки, и като се опитам да ги отворя ми извежда съобщение за грешка.
Моля ви, обяснете ми като на аматьор какво не съм направил както трябва?

| |
Тема
|
Re: Моля помогнете за DVD устройство- марка LG
[re: Hиkи]
|
|
Автор |
Tomasz (писмо в бутилка) |
Публикувано | 27.12.05 15:46 |
|
Ако е ново - пробвай на още едно PC с различни CD-та. Ако и там е така - към сервизааааааа 
---
| |
Тема
|
[re: Tomasz]
|
|
Автор |
bigg_red (мног як) |
Публикувано | 27.12.05 17:01 |
|
DVD устройство- марка LG   

| |
Тема
|
[re: Hиkи]
|
|
Автор |
kилиkaндзep (Wishful Sinful) |
Публикувано | 28.12.05 07:45 |
|
Поиграй си малко с кабелите, смени местата на записвачката и DVD-то, примерно сложи DVD-то като Secondary Master, а CD, като Secondary Slave (то ти щом си го сложил сигурно знаеш, ама все пак да напомня - сложи джъмперите на правилна позиция. За Primary e десният джъмпер, като гледаш устройството отзад, а за Secondary e средния). Може да погледнаш в BIOS-а дали ги разпознава коректно. Пробваш пак и ако проблема продължава да съществува, носиш DVD-то обратно да ти го сменят с ново, гаранцията трябва да е поне година. Успех.
П\п И не се връзвай на приказките на Биг Редчо, той по принцип си и е предубеден към LG. Не знам що.
| |
Тема
|
[re: kилиkaндзep]
|
|
Автор |
bigg_red (мног як) |
Публикувано | 28.12.05 09:31 |
|
Ми щото съм виждал няколко LG-ta как вият кът
карпатски вълци
Затва е       
| |
Тема
|
[re: bigg_red]
|
|
Автор |
+Cremate+ (неебателен) |
Публикувано | 28.12.05 14:41 |
|
Свирят ти ушите отдет` се цапардоса с харда ми!    
Абе ти да не си си го вградил в главата ? Не трябваше да замяташ толкова силно Казах ти, че има лоши сектори и издава странни звуци
Не всеки, който те измъкне от лайната ти мисли доброто!
| |
|
|
|
|