|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
DVD-R/DVD+R
|
|
Автор | Ti6o (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.12.05 09:52 |
|
Zdr nqkoi moje li da mi kaje kakva e razlikata mejdu DVD-R i DVD+R. S nqkolko dumi kakvo im e razli4noto. Ili kade moga da pro4eta.
Mersi predvaritelno!
| |
|
Публикувай въпроса си в клуб DVD Мания.
Там ще ти обяснят по-добре, но мисля че няма кой знае какво за разбиране.
Два стандарта умишлено създадени от няколко конкурентни сдружения. Нещо подобно на това, което става сега - пак ще има два стандарта при "големите" DVD-та :)
Два различни носителя, две различни кодировки, два различни начина на запис. Всеки DVD-ROM чете и двата стандарта. Вече масово записвачките (DVD Burner) пишат двата стандарта. Преди години когато купувах първата ми писачка за DVD бяха или само за + или само за -. Моята беше и за двете, затова беше по-скъпа.
В качеството разлика няма...... ако това питаш.
| |
Тема
|
Re: DVD-R/DVD+R
[re: Cтaниcлaв!]
|
|
Автор | ти6o (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.12.05 10:13 |
|
Mnogo ti blagodarq.I az si misleh 4e e ne6to takova.
| |
|
и единия стандарт (май - беше) побира с 2МБ повече, не че има голямо занчение при тия обеми, ма аз така си скъсах нервите с един имаге дето беше свалян от - диск а аз се опитвах да го запиша на + бланка - 3 диска счупих като си мислех че бланките са бъгави или писачката се е потрошила. Накрая се зарових в нета и прочетох...
Колкото повече - толкова повече!
| |
|
Аз такъв проблем нямам...
Минах вече на двуслойни 
| |
Тема
|
|
|
Автор | oчинko (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.12.05 21:09 |
|
Не ти ли късат джоба двуслойните? Идат към 6 лв. бройката и то от специализиран магазин 
| |
|
Купувам ги на 1 долар от щатите 
| |
|
ми земи и за нас:)
Колкото повече - толкова повече!
| |
|
Няма лошо...
Нещо много малко хора пътуват насам напоследък. А да се праща по поща е кофти.
Едва си дочаках новия монитор...SyncMaster913v.... можеш ли да познаеш колко ми излезна?
| |
Тема
|
|
|
Автор | oчинko (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.12.05 12:43 |
|
Не знам за монитора, ама цените на лаптопите ми се виждат доста по-евтини отвъд океана: .
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|