|
Тема
|
Видеокарта - проблем
|
|
Автор | Koko (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.09.05 09:58 |
|
Здравейте.
Имам следния проблем: Всичкки игри, които играя забиват - картината "замръзва" за 7-8 секунди, а музиката и действието продължават. След това всичко спира за секунда и играта отново тръгва. И така до следващото забиване. Проблемът със сигурност не е софтуеърен, тъй като съм с последните версии на драйвери, Direct Х и т.н. Същите игри ги инсталирам на друг компютър с приблизително същите параметри и няма никакъв проблем.
Sempron 2400+/1.67GHz, RAM 512, GF FX5500 / 128МВ, WIN XP Pro / SP2
Та въпросът ми е дали проблема е във видеокартата и ако е в нея възможно ли е да се оправи без да се сменя?
Благодаря предварително.

| |
Тема
|
Re: Видеокарта - проблем
[re: Koko]
|
|
Автор |
Tomasz (KiedysCieZnajde) |
Публикувано | 11.09.05 15:26 |
|
Цитат
"Проблемът със сигурност не е софтуеърен, тъй като съм с последните версии на драйвери"
Пробвай с по-стари драйвери на видеото. Разбира се преди да ги инсталираш махни новите !
Е разбира се след това си кажи мнението 
| |
Тема
|
[re: Tomasz]
|
|
Автор | Koko (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.09.05 16:23 |
|
Този вариант вече съм го пробвал - положението е същото.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
kилиkaндзep (Ø 70 mm*) |
Публикувано | 11.09.05 21:55 |
|
Сваляш Riva Tuner, инсталираш и в 3D режим сваляш леко стойностите(MHz) на ядрото на картата. После пробваш има ли разлика. Ако няма сваляш още и пак пробваш.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Tomasz (KiedysCieZnajde) |
Публикувано | 12.09.05 00:38 |
|
А когато е студена (след пускане на компа) прави ли го тоя номер ?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Диaн (uguoT) |
Публикувано | 12.09.05 10:12 |
|
Да нв ти прегрява видеокартата??? Я ако не ти е запечетана кутията вземи я отвори и провери как ти е вентилатора на видеото (обикновенно не се контролира от нищо) - при включена машина върти ли се при изключена го огледай да не е засмукал някой боклук че и това съм виждал. А ако всичко е ОК вземи натовари машината като си знаеш с отворен капак може някой вентилатор да се е сдухал вече и да се стопля много в кутията а от там проблемите.
А да се сещаш кога ти почнаха проблемите?? все пак са почнали някога де ако всичко преди е било ОК.
"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате"
| |
|
|
|
|