|
Тема
|
MATROX G500 - ПРОБЛЕМ
|
|
Автор |
ogo (непознат
) |
Публикувано | 09.09.05 21:18 |
|
Имам видеокарта matrox G550, но много бавно работи с фотосшоп. Всички настройко по Windows съм ги направил. Ако знае някой някакви тайни настройки по драйверите карта моля споделете ги
благодаря на всички
| |
Тема
|
Re: MATROX G500 - ПРОБЛЕМ
[re: ogo]
|
|
Автор | tristan (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.09.05 03:36 |
|
Какво те кара да мислиш, че Матрокса те бави? Г550 е много добра карта за фотошоп. Ако си инсталирал драйверите коректно, проблемат ти е другаде. Опиши какво правиш и каде бави.

| |
Тема
|
[re: tristan]
|
|
Автор | :-) (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.09.05 09:23 |
|
Tristane, срамота е! Голям човек си, пък и ти като неграмотните тийнейджъри (каквито са 99% от тийнейджърите днес) пишеш КАДЕ с "А". Пишеше се КЪДЕ. Друга масова тийнейджърска грешка е да се сливат НЕ и ЗНАМ и се получава НЕЗНАМ, което е грешно! Също и НЕМОГА. САМ се пише СЪМ!
| |
Тема
|
[re: tristan]
|
|
Автор |
ogo (непознат
) |
Публикувано | 10.09.05 10:29 |
|
Когато зарежда фотошоп стартовата сартинка се се влачи, не е появява бързо като други видеокарти. Мноо бавно рефрешва снимките, 10 м за около 1-2 секунди, убеден съм че има някакъв проблем, защото имам два компютъра, абсолютно еднакви, само видеокартите са им различни. едната е Gforce FH 5500 128 и matroxa. Gforce работи много по-добре
| |
Тема
|
|
|
Автор | dandy (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.09.05 11:49 |
|
провери кво ти се зарежда с уиндоуса и го изключи!
| |
Тема
|
|
|
Автор | qwerty (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.09.05 13:44 |
|
Аз съм със същата карта. Без никакви тайни настройки всичко си е ОК. Фотошопа, корелдрау всичко е пушка. ? -процесор, ?- памет, ?- хард диск - това също е от значение
| |
Тема
|
[re: qwerty]
|
|
Автор |
Haчko (безднадеждност) |
Публикувано | 10.09.05 19:21 |
|
Не бе, той каза, че с другата карта PS лети, значи не е в железата проблемът. Може би трябва да поразгледа настройките на самия PS... след като провери какви процеси работят, както каза оня пич по-горе
Много е щуро на плажа.
| |
|
|
|
|