|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Celeron M или Pentium M???   |  |  | Автор | kibritko (непознат
) |  | Публикувано | 11.08.05 22:29 |  |  | 

Здрасти на всички знаещи и можещи в жанра
  . Пред вас се изправя един ламер, дето иска да му налеете малко акъл в шамандурестата глава. Четох тук там, че селерон-а е пентиум, обаче с осакатен кеш  и без Speed step unit (последното не ми говори нищо и бих бил благодарен на всеки, който отдели малко време да напише два реда). Иначе... се представяли на едно ниво и единствената разлика била, че системата с пентиум работила 1 час повече (с други думи пентиум компютъра бил по икономичен).
 Това ми се струва твърде малко инфо, за да си градя мнение и реших да ви попитам.

Чао засега и благодаря!!!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Celeron M или Pentium M???  [re: kibritko] |  |  | Автор | hopeless2 (опитен вълк) |  | Публикувано | 12.08.05 07:59 |  |  | 

Доколкото знам разликата е само в консумацията на ток. Пентиум М хаби по-малко ток. Другите разлики са несъществени. Предпочети Селерона заради по-малката цена, щото предимствата на Пентиум М не оправдават разликата в цената.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Celeron M или Pentium M???  [re: kibritko] |  |  | Автор | toshe (Нерегистриран) |  | Публикувано | 12.08.05 08:43 |  |  | 

http://www.hardwarebg.com/reviews.php?read=46

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Celeron M или Pentium M???
[re: toshe] |  |  | Автор | kibritko (непознат
) |  | Публикувано | 12.08.05 16:04 |  |  | 

Благодаря:-)

|  |  |  
             |  |  | 

след опита  който имам с един селерон с 128 кеш - никога вече селерон! НИКОГА!

|  |  |  
             |  |  | 

why not amd?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Celeron M или Pentium M???  [re: ryнчeв] |  |  | Автор | kibritko (Нерегистриран) |  | Публикувано | 16.08.05 18:02 |  |  | 

Здрасти!
 Не съм фен на АМД. Гледах едно филмче...и си изградих едно такова мнение...може и да греша, ноооо нещо не им вярвам.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Celeron M или Pentium M???  [re: kibritko] |  |  | Автор | Haчko (нАукатамиехоби) |  | Публикувано | 16.08.05 18:29 |  |  | 

Аха, мисля, че се сещам кое филмче си гледал

Е... какво да ти кажа. Онова филмче е обикновена пропаганда (за която някой е прибрал немалко парици от една фирма), а ти губиш

Много е щуро на плажа.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Celeron M или Pentium M???  [re: Haчko] |  |  | Автор | kibritko (Нерегистриран) |  | Публикувано | 17.08.05 14:15 |  |  | 

Абе и това съм си го мислел... на война като на война.:-)))

Има иа друго. Не е само филмчето. Говорил съм си с едно другарче с повече опит и той ми сподели подобна на филмчето информация.

Лошо е когато няма достатъчно пари за експерименти :-)))

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Celeron M или Pentium M???  [re: kibritko] |  |  | Автор | 3aщo нe (Нерегистриран) |  | Публикувано | 17.08.05 15:56 |  |  | 

A бихте ли открехнали завесата от информацията в тпва филмче?

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички) |   | 
 |