Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:52 04.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Хардуер
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Външна записвачка - каква?нови  
Автор ethernall (mastermind)
Публикувано30.03.05 12:20

Здравейте мили другарчета, въпреки че знам че темата е ориентирана предимно към Начко и Crematе;) ще се радвам на съвети и помощ от всички.

Ситуацията е следната - най-накрая накарахме ръководството да се навие да вземе една DVD писачка. Всички в офиса сме с нови лаптопи от много висок клас, които по странно стечение на обстоятелствата са с комбо устройства. Та за това е необходима външна писачка която да бачка на УСБ. За съжаление напоследък не следя много подробно развитието в тази област и в момвента нямам време да чета а предложението трябва да се даде в близките 1-2 дни и за тва реших да попитам. Трябва нещо дето пише всичко и е надеждно. Вие сте...

Тема Айде бе хора - хелп!нови [re: ethernall]  
Публикувано31.03.05 10:20

Айде бе хора - хелп!

Тема Re: Айде бе хора - хелп!нови [re: ethernall]  
Автор mitku (Smart Team Boss)
Публикувано31.03.05 10:23

Не... има си персонално обръщение... ш'е се научиш да не го правиш ако искаш повече хора да ти отговорят

Тема Re: Айде бе хора - хелп!нови [re: mitku]  
Публикувано31.03.05 10:28

бе ти от шега не разбираш ли? освен това съм написал че очаквам предложения от всички, които могат да помогнат:) така че помагай

Публикувано31.03.05 10:36

При мен ползваме за външна писалка Plextor 712UF... просто е връхтЪ... бачка екстра на няколко лаптопа.
От известно врвме вече има по-нов модел Plextor 716UF... малко по-бърз и с подръжка на дуал-леър. Ако бях на твое място щях него да 'зема. Излиза малко около 500лв. с ДДС. (в Мост или Вали), но при условие, че и дървения външен Тиик е около 400лв. - няма смисъл да спестяваш 50-100лв. и да 'земеш някакво друго дърво вместо Плекстора.

Редактирано от mitku на 31.03.05 10:42.

Тема Re: Айде бе хора - хелп!нови [re: mitku]  
Публикувано31.03.05 10:47

мерси батка:) а некви впечатления за ЛГ и НЕК дето толкова ги хвалят горепосочените 2-ма?

Публикувано31.03.05 11:03

Аз имам LG 4163B в нас... прекрасно устройство... но е вътрешно. Външния модел 5163D го няма в БГ, до колкото съм гледал по фирмите. Иначе бих ти го препоръчал, като гледам отзивите в "белите държави" - просто устройството "кърти миФки заедно с канализацията след тях"... и освен че е по-еФтино от гореспоменатия Plextor, е и по-добро според много народ и сериозни тестове в нета, обаче тук го нЕма. За туй - избора ти остава Плекстора.

Редактирано от mitku на 31.03.05 11:04.

Автор Schultz (Ignorant)
Публикувано31.03.05 11:30

При нас имаме една записвачка - къде ли не е носена, от кого ли не е ползвана, как ли не е мъчена. И бачка. Много съм доволен. Е, възможно е просто да сме попаднали на свястна партида :-)

Freecom FX-50 - http://www.freecom.com/ecProduct_detail.asp?ID=1038&
nr=22090&prodn=FX%2D50+DVD%2B%2F%2DRW+8x

---
What's worse - ignorance or indifference? Who knows? Who cares?

Тема 10x и на двамата...нови [re: Schultz]  
Публикувано31.03.05 11:52

10x и на двамата, ма май нещата отиват към плекстора щото до колкото виждам и ЛГ-то и Фрикома не поддържат DL:(

Тема Re: 10x и на двамата...нови [re: ethernall]  
Публикувано31.03.05 12:14

Кой е казал, че LG-то (5163D) не подържа DL... подържа си го "кат' слънце":

В отговор на:

...
Write Speed (DVD+R DL) : 2.4x , 4x CLV
...

... проблема е, че го нЕма в БГ

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.