Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:52 17.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Хардуер
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Tova neshto struva li si?нови  
Автор -member- (v kliub)
Публикувано01.04.05 19:15

ZDR na vsichki. Iskam da vzema PC na decata za da ne chakam na opashka pred moia .Predlagat mi tova za 500 USD. Molia spodelete struva li si za PC na 4 meseca ili da se brakna i da kupuvam nov.

CPU – P4 2.8 GHz FSB 800mhz 1MB Cache
MB - MSI 865 PE Noe2 P + LAN + SB
RAM - 2x512 MTD DDR 333 Mhz = 1 GB RAM
HDD – 120 G Seagate Baracuda 7200 /8MB
VGA – Ati Radeon 9200 128 DDR TV out
CD - Nec 52x32x52
DVD - Nec 16x48

Predvaritelno blagodaria na otzovalite se

Тема Re: Tova neshto struva li si?нови [re: -member-]  
Авторp4 (Нерегистриран)
Публикувано01.04.05 19:38

Предложението е добро, тествай преди да купиш

Тема Re: Tova neshto struva li si? [re: p4]  
АвторSwartalf (Нерегистриран)
Публикувано01.04.05 20:25

Може би само видеокартата леко ще спъва щайгата, понеже (нали ще се ползва за игри) е леко слаба. И аз съм с такава и не е зла, но за игрите си тряа нещо по-така... :(

Автор Kpъr (I'll be back ;-)
Публикувано02.04.05 00:38

не е много ясно това с монитор ли се купува, или без... ако е без за тези пари сигурно ще си го купиш нов компютър с подобни характеристики*, което е за предпочитане, докато монитор може и някой на старо за 50-100лв

*а примерно ново ще си вземеш DVD+RW NEC вместо две отделни у-ва...

Редактирано от Kpъr на 02.04.05 00:41.

Автор MichaelLeRoi (ShadowMan)
Публикувано02.04.05 01:13

Шреди 5 месеца си купих нещо подобно за 480 $ (без монитор). Така като гледам май само видеото ми е по добро и може би дъното (ама тука мнения много).

Тема Re: Tova neshto struva li si?нови [re: Kpъr]  
Автор -member- (v kliub)
Публикувано02.04.05 09:07

Цената е без монитор. Казваш за тези пари може да се вземе нов, но как ще спестя ДДС-то, мен това ме блазни, че за тия пари вземам нещо горе долу добро, а и спестявам ДДС. Иначе след време е ясно че ще се сменя това онова.

Автор bigg_red (мног як)
Публикувано02.04.05 10:10

ДДС хааа
Мост, Жар и т.н.

Тема Re: Tova neshto struva li si?нови [re: bigg_red]  
Автор -member- (v kliub)
Публикувано02.04.05 11:59

Не искам да коментирам въпросните фирми. Имам 9 компютъра от MOST във фирмата и си имам некои притеснения. Не изпипват нещата. Иначе е вариант, спор няма.

Автор ethernall (mastermind)
Публикувано02.04.05 12:07

Има и други читави фирми - по-малки, имам приятели с такава фирма и там може да се взема без ДДС, не искам да давам линкове да не прозвучи като реклама ако се интересуваш ще ти пратя линка на лично съобщение, а за тях съм сигурен че човека който ще ти сглоби машината знае какво прави...

Тема Re: Tova neshto struva li si?нови [re: ethernall]  
Авторp4 (Нерегистриран)
Публикувано02.04.05 20:21

Пичове, много знаете, ама я погледнете на мост ценовата листа, всички компоненти, които са изброени ги има и в момента. Я сега хванете калкулатора и почвайте да смятате - по 1-ви дилърски стига $500 до видеото, без ДДС. Аде сега сложете цените на цд-та + 20% ДДС (10% ако е без фактура)

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.