|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Zahranvane
|
|
Автор | Ariel (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.02.05 20:55 |
|
Znachi, iskam da si kupia novo zahranvane. Staroto e 320W i mai izdisha - sistemata (W2000 Profi) chesto se restratira sama, a LCD monitora pri barz scroll ugasva za skunda-dve. Eto kakvo ima v tenekiata:
Dual PII na 500MHz (vseki sas svoi ventilator) na 100MHZ shinna
3x128MB (384MB) SDRAM
ATI Radeon 9000 (s ventilator) kam 17" NEC LCD prez DVI
80GB HDD varzan prez Promise PCI ATA 100 karta
16x DVD-CDROM
Ethernet 10/100M PCI karta
ISA AWE64 Gold soundcard
USB 256MB Flash kluche
Sprial sam se na 450W ATX sas SATA connector, no iskam da znam kakvo da gledam za da e savmestimo s novite P4, AMD64 dana. Kato shte davam pari, iskam da mi sluji i za v badeshte. T.e. moje li eto tova neshto.
da raboti s nai-novite dana.
Mnogo merci.
| |
Тема
|
Ariel те тука ще ти изтрият темата защото
[re: Ariel]
|
|
Автор |
Dilithium (underdog) |
Публикувано | 23.02.05 05:44 |
|
Нали не е на кирилица, дано не изтрият пак моята защото тук се съдържа ценнен съвет.
АКо съм на теб отивам и си купувам
$51.50 цяла кутия с 450 Ватово захранване. Огледай снимките и забележи, че има илюминиран дисплей дето показва температурата на процесора, хард диска и на каквото си искаш, + обороти на вентилатор и хард диск активити.
Аз мисля да си взема и за мен но не знам кой цвят да избера още. Май ще е сиво метализе, но и тънмо синия не е лош.
#unzip;strip;touch;finger;mount;fsck;more;yes;umount;sleep
| |
|
ако ще искаш и за напред да си ползваш захранването си купи нещо наистина качествено - а не разни боклуци - виж това chieftec HPC-420-302-DF
HPC-420-302-DF - 420W DC OUTPUT
AC INPUT: 115V - 240V 8A
+5V 40A; +3,3V 30A; +12V1 15A; +12V2 18A;-5V 0.3A; -12V 0.8A; +5VSB 2A
Frequency: 50-60 Hz
MAX..LOAD: 420W
или тук за повече инфо:
Редактирано от After_Dark на 23.02.05 06:09.
| |
|
казвайте кой ги внася тия неща тук... от къде да ги купуваме?

| |
Тема
|
Re: Ariel те тука ще ти изтрият темата защото
[re: Dilithium]
|
|
Автор |
SEAL (снайперист) |
Публикувано | 23.02.05 14:26 |
|
А това нещо знаеш ли къде може да се намери? Странно ми се вижда, едно захранване 300-350 вата фортрон струва 40-45 долара, а тук на цялата кутия с 450 вата казваш че струва 51 долара...
:: No one lives forever ::
| |
Тема
|
[re: SEAL]
|
|
Автор |
Dilithium (underdog) |
Публикувано | 23.02.05 16:12 |
|
За България не знам, за САЩ онлайн има много ритейлъри.
NewEgg е много известен сайт и цената си е напълно нормална, зависи как намериш сделката.
Аз обикновено като си купувам компоненти ходя на
#unzip;strip;touch;finger;mount;fsck;more;yes;umount;sleep
| |
Тема
|
|
|
Автор | JNC (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.02.05 17:48 |
|
За тази конфигурация най подхожда JNC 500W-леко,компактно,евтино и мощно.По-малките модели JNC трудно ще издържат двупроцесорна машина.Въобще JNC са супер захранвания,не са безумно скъпи като Fortron,Antec,Chieftec,Sirtec,не тежат повече от тухла четворка като тях,нямат излишни защити и елементи,които само греят излишно и повишават температурата на захранването и кутията и т.н.Така например при мой познат с JNC температурата в кутията беше почти с 5 градуса по-ниска,отколкото сега с Fortron.JNC rules!JNC till the end of time!JNC forever!
| |
Тема
|
Олеле...
[re: JNC]
|
|
Автор |
kитaeцa (с дръпнати очи) |
Публикувано | 23.02.05 18:28 |
|
Купете си Трабант!!! Лек, евтин, не харчи много!!! Естествената вентилация е на ниво - през зимата не можете да загреете купето повече от 5 градуса (по Фаренхайт). А през лятото - максимум 5 градуса разлика от околната температура!!! Край на настинките, които предизвикват прехвалените скъпи коли с климатици!!!
Това не е всичко!
Не ви трябва да се записвате на скъпи курсове по йога!!! Естествената поза, която заемате в Трабант, Ви гарантира гъвкавост на крайниците чак до дълбоки старини!!!
ТРАБАНТ!!! Това е колата на нашето време!!! Купете си днес и ще съжалявате още утре!!! 
Ако си пробвал всичко възможно и пак не става - RTFM!
| |
Тема
|
|
|
Автор | Ariel (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.02.05 19:37 |
|
Merci na teb...i na moderatorite.
Problema mi e v zahranvaneto - dnes sutrinta tenekiata "umria" izvednaj i izobshto ne iskashe da tragva. Otovorih ia, razbira se zahranvaneto beshe goreshto. Sled 4-5 min tragna.
Ne mi se shte da si kupuvam nova tenekia, nai-veche zashtoto triabva da mestia vsichki djadji, koeto e maka. Zasega shte gledam da opravia ventilaciata vatre - produhah go, shte napravia slotove, i ako problema prodaljava shte sloja 2-ri ventilator (imam pod raka ot staro zahranvane)
Inache - vednaj minesh li na dual processor, vrashtane niama. Dokato ne pochna da pravi tia nomera, beshe beton i kato stabilnost, i kato proizvoditelnost. Ako shte upgrade-vam shte e pak dual pentium, no s poveche pamet.
| |
Тема
|
Ами всъщност...
[re: kитaeцa]
|
|
Автор | S (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.02.05 19:50 |
|
Baton 2500+ фабричнио 11x166 - пуснат на 2013MHz(11x183)
nVidia 5900 с конектор за отделно захранване, а не само през AGP порта
фабрично 390MHz Core clock, 700 MHz Memory Clock - пусната съответно на 450 и 850 MHz
2x512 MB PC2700 RAM
2x 30 GB HDD Maxtor
CD-ROM устройство
CD-RW устрой
DVD ROM устрройство
USB Hub с 5 устройства закачени на него
Кабелен модем включен към LAN картата
ВЕНТИЛАТОРИ
-на захранването
-отзад на кутията - дето му викат ауспух
-на чипсета
-на видеокартата
-на процесора
и т.н.
--------------------------------------------------------------
Всичко това на 300 ватово захранване, на което не му знам и марката.
Пробвал съм да пусна и трите оптични устройства едновременно - без проблемно. Компютъра стои включен със седмици.
Та мисълта ми беше - ТИ СИГУРЕН ЛИ СИ, че проблема ти идва от ЗАХРАНВАНЕТО, с което си сега??
Да не би да имаш друг хардуерен или пък дори и софтуерен проблем
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|