|
Тема
|
TCO99 vs TCO03
|
|
Автор |
KlD (Лапетия) |
Публикувано | 24.12.04 11:41 |
|
Може ли да ми каже някой разликата между двата стандарта. ИНтересуват ме доста подробно обаче, не просто нахвърляни думи. И през гугъл нещо не можах да намеря смислена информация...
Нищо не променя тъй детето, както космосът и пубертетът.
| |
Тема
|
Re: TCO99 vs TCO03
[re: KlD]
|
|
Автор |
Haчko (горскипехотинец) |
Публикувано | 24.12.04 11:52 |
|

| |
Тема
|
[re: Haчko]
|
|
Автор |
KlD (Лапетия) |
Публикувано | 24.12.04 17:04 |
|
Мдам... мерси. Дори успях да го прегледам. Особенна разлика няма между двата стандарта или поне аз не открих. Остана само едно допълнително нещо, което съм чел в разни форуми, а то е, че ТСО03 екрана е сив (или нещо подобно беше), докато при ТСО99 е черен. Случайно да знаеш нещо по въпроса?
Нищо не променя тъй детето, както космосът и пубертетът.
| |
|
Хахахаахахаха     Начко винаги е като бюро справки що се отнася до Гугъл   
| |
Тема
|
|
|
Автор | 1OObO (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.12.04 19:45 |
|
Пред мен има монитор с ТСО03 - като го изгася(естествено) е черен
| |
Тема
|
[re: [Matrix]Ghost]
|
|
Автор | минaвaщ (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.12.04 09:35 |
|
Що бре !! -лошо няма човекът иска да помогне
честита КОЛЕДА !-ЖИВ ИЗДРАВ  
| |
|
нЕка пОмАга просто понякога има въпроси, чиито отговори могат да се намерят и без Бюро Справки Начко Не че и аз не съм задал един път подобен въпрос,ама...преди това търсех около един час сам А и не упреквам него,а хората които задават тези въпроси Сега той като се премести в София и остане без нет кво ще става,а?
| |
Тема
|
|
|
Автор | Koцe Hинoв (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.12.04 22:01 |
|
TCO (The Swedish Confederation of Professional Employers) е стандарт, разработен от членовете на шведската организация на професионалистите,.
TCO '99
Действащият стандарт TCO’99 прие по-строги изисквания в областта на електрозахранването, електромагнитните излъчвания, противопожарната безопасност, електрическата безопасност, околната среда и екологията. На стандартизация подлежат CRT-мониторите, Flat Panel Displays, портативните компютри ( Laptop и Notebook ), захранващите блокове и клавиатурите. Стандартът включва в себе си изискванията на няколко други стандарта, в това число TCO’92 , TCO’95 , ISO, IEC, EN , EC Directive 90/270/EEC и MPR 1990:8 (MPRII).
За TCO03 след Коледа.
| |
|
|
|
|