|
Тема
|
LINE IN (optical)
|
|
Автор |
Downhill (\'v'/) |
Публикувано | 14.07.04 17:09 |
|
Телефонът ми има въпросния вход (а може би и изход?). Компютърът ми има стандартните портове, но няма оптичен. Какво трябва да направя, за да ползвам тази възможност?
Доста логично е "купи си кабел и контролер", но не зная нито какви, нито нищо. Мерси предварително :)
1 )+( l/l B () T l-l E ( T l/l G /-\
Редактирано от Downhill на 14.07.04 17:11.
| |
Тема
|
Re: LINE IN (optical)
[re: Downhill]
|
|
Автор |
Haчko (dolce vita) |
Публикувано | 14.07.04 20:18 |
|
Мисля, че оптичният кабел предполага цифров сигнал.
Всъщност, защо искаш да свързваше телефона с компютъра?
Опа! Сега прочетох заглавието на темата ти! Е... това явно е оптичен вход. Лошото е, че не се сещам за къв **й ти е. В ръководството на потребителя към телефона няма ли намеци за евентуална употреба на въпросния LINE IN?
Редактирано от Haчko на 14.07.04 20:23.
| |
|
Баси телефона ;-)))) Я кажи каква марка е - и къде може да се намери ;-))) не да го купя - просто да разгледам какви други екстри има.Редактирано от PhantomAS на 14.07.04 21:17.
| |
|
SONY music cellular phone
CMD-MZ5
Има си слотче с флашкарта . За слушкане на музика, както се твърди, ама е някакъв негов си формат (май). Има линкове, но не мога да ги посоча сега - достатъчно е да се пусне на Гугъла "CMD-MZ5" за стръв.
| |
|
Този апарат са го ползвали още по време на Руско-турската война българите за връзка между вишките. Обаче може да се каже, че "скочих" или "дръпнах напред", защото до преди два дена ползвах ериксон от по-първите промоции на Глобул (два пъти по-обемист и със значително по-малко функции).
Мда...
И още да добавя:
Подарък ми е, а и е бил купен там някак си, та няма книжка към него. Не ме разбитайте, че е бил откраднат, де - купен е почтено.
Много се отплеснах от темата... Нещо за LINE IN, колеги? :)
Редактирано от Downhill на 15.07.04 01:56.
| |
|
Не знам дали ще ти помогне, но на прочетох обява за продажба на същия модел телефон в комплект именно с оптичен кабел. 
| |
|
|
|
|