Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:18 13.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Хардуер
*Кратък преглед

Тема LINE IN (optical)нови  
Автор Downhill (\'v'/)
Публикувано14.07.04 17:09

Телефонът ми има въпросния вход (а може би и изход?). Компютърът ми има стандартните портове, но няма оптичен. Какво трябва да направя, за да ползвам тази възможност?
Доста логично е "купи си кабел и контролер", но не зная нито какви, нито нищо. Мерси предварително :)

1 )+( l/l B () T l-l E ( T l/l G /-\

Редактирано от Downhill на 14.07.04 17:11.

Тема Re: LINE IN (optical)нови [re: Downhill]  
Автор Haчko (dolce vita)
Публикувано14.07.04 20:18

Мисля, че оптичният кабел предполага цифров сигнал.
Всъщност, защо искаш да свързваше телефона с компютъра?

Опа! Сега прочетох заглавието на темата ти! Е... това явно е оптичен вход. Лошото е, че не се сещам за къв **й ти е. В ръководството на потребителя към телефона няма ли намеци за евентуална употреба на въпросния LINE IN?

Редактирано от Haчko на 14.07.04 20:23.

Тема Re: LINE IN (optical)нови [re: Haчko]  
Автор PhantomAS ()
Публикувано14.07.04 21:17

Баси телефона ;-)))) Я кажи каква марка е - и къде може да се намери ;-))) не да го купя - просто да разгледам какви други екстри има.

Редактирано от PhantomAS на 14.07.04 21:17.

Тема Re: LINE IN (optical)нови [re: PhantomAS]  
Автор Downhill (\'v'/)
Публикувано15.07.04 01:40

SONY music cellular phone
CMD-MZ5
Има си слотче с флашкарта . За слушкане на музика, както се твърди, ама е някакъв негов си формат (май). Има линкове, но не мога да ги посоча сега - достатъчно е да се пусне на Гугъла "CMD-MZ5" за стръв.

Тема Re: LINE IN (optical)нови [re: Downhill]  
Автор Downhill (\'v'/)
Публикувано15.07.04 01:50

Този апарат са го ползвали още по време на Руско-турската война българите за връзка между вишките. Обаче може да се каже, че "скочих" или "дръпнах напред", защото до преди два дена ползвах ериксон от по-първите промоции на Глобул (два пъти по-обемист и със значително по-малко функции).
Мда...

И още да добавя:
Подарък ми е, а и е бил купен там някак си, та няма книжка към него. Не ме разбитайте, че е бил откраднат, де - купен е почтено.

Много се отплеснах от темата... Нещо за LINE IN, колеги? :)

Редактирано от Downhill на 15.07.04 01:56.

Тема Re: LINE IN (optical) [re: Downhill]  
Автор RebelAct (freeman)
Публикувано16.07.04 22:00

Не знам дали ще ти помогне, но на

прочетох обява за продажба на същия модел телефон в комплект именно с оптичен кабел.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.