Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:13 07.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Хардуер
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема И пак за записвачките въпроснови  
Автор eliot (минаващ)
Публикувано01.06.04 09:03

Тъй като смятам да си взема записвачка, кажете по две-три думи за вашите: какви марки ползвате, имате ли грижи с тях, ако сега си взимате записвачка - каква бихте избрали, каква бихте препоръчали, какви наблюдения имате по отношение марка/качество/цена и т.н.

Много благодаря

Тема Re: И пак за записвачките въпроснови [re: eliot]  
Автор Haчko (главобол - бол)
Публикувано01.06.04 09:10

Ако е за CD-RW: NEC.
Обаче вече DVD+/-R вече са доста евтини...

Тема Re: И пак за записвачките въпроснови [re: Haчko]  
Автор eliot (минаващ)
Публикувано01.06.04 09:31

Да, пропуснах да кажа, че се питам за CD-RW. Извинявам се:)

Автор dmitko ()
Публикувано01.06.04 11:41

Не си взимай ТЕАС - шумни са и се развалят бързо. Аз имах такова и след като се скапа за няколко месеца ми го замениха със СОНИ и сега съм повече от доволен- много е тихо, има хубав дизайн, нямам проблеми с него, а и доколкото знам е от по-евтините записвачки. Иначе съм чувал хубави неща за PLEXTOR но и цената е на ниво.

Тема Re: И пак за записвачките въпроснови [re: dmitko]  
Автор eliot (минаващ)
Публикувано01.06.04 13:57

И аз съм чувал хубави неща за PLEXTOR обаче цената им е двойно по голяма от "обикновените" TEAC, SONY, LG, NEC, Philips и т.н. (примерно евтините са около 40$, а PLEXTOR е около 70-75$). Затова се отказах от PLEXTOR и се чудя коя от "евтините" да избера.
А всъщност да допълня не искам да си взимам и BTC или LiteOn.

Между другото колко време вече караш със сонито?

Редактирано от eliot на 01.06.04 13:59.

Автор [Matrix]Ghost (Conquer)
Публикувано01.06.04 18:38

Аз съм с АСУС-страшно шумна е, но засега нямам проблеми.Преди си я взех около 50$ и се водеше уж High-End записвачка.Сега не знам как са цените,тази ми я от 9 месеца

Автор Haчko (главобол - бол)
Публикувано01.06.04 19:06

На практика "Сони" са "ЛайтОн" с различен преден панел. Това е общоизвестно.

Тема Re: И пак за записвачките въпрос [re: eliot]  
Автор Poджъp (Батето)
Публикувано01.06.04 22:44

Горещо препоръчвам LiteOn

Автор _spiderman_ (accountant)
Публикувано01.06.04 22:47

Напълно подкрепям мнението на dmitko да не си вземаш Тийк(от новите 52х). И аз имах такава но се скапа на 2-я месец, добре че беше в гаранция че я върнах и доплатих 40лв. за Плекстор, като мога да ти кажа че разликата е голяма дори само в шума - Тийка като завъртеше диска все едно излиташе, а Плекстора е тих като Ролс .

Автор kитaeцa ()
Публикувано02.06.04 00:35

Аз имам две - NEC9100 и LiteOn LTR-52327S. NECа приближава вече комай трета година. Без никакви проблеми дотук. И със записани 1000-1500 диска. Вече едва ли ще намериш 9100, но пък може да ти изпадне някой 9300.
Взех си LiteOn-а - май е най-доброто от по-евтините. А пък цената е едва ли не на кило. Дотук никакви проблеми и с нея, а има актив от 200ина диска вече.

Ако си пробвал всичко възможно и пак не става, RTFM!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.