|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
И пак за записвачките въпрос
|
|
Автор |
eliot (минаващ) |
Публикувано | 01.06.04 09:03 |
|
Тъй като смятам да си взема записвачка, кажете по две-три думи за вашите: какви марки ползвате, имате ли грижи с тях, ако сега си взимате записвачка - каква бихте избрали, каква бихте препоръчали, какви наблюдения имате по отношение марка/качество/цена и т.н.
Много благодаря
| |
Тема
|
Re: И пак за записвачките въпрос
[re: eliot]
|
|
Автор |
Haчko (главобол - бол) |
Публикувано | 01.06.04 09:10 |
|
Ако е за CD-RW: NEC.
Обаче вече DVD+/-R вече са доста евтини...
| |
Тема
|
[re: Haчko]
|
|
Автор |
eliot (минаващ) |
Публикувано | 01.06.04 09:31 |
|
Да, пропуснах да кажа, че се питам за CD-RW. Извинявам се:)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
dmitko () |
Публикувано | 01.06.04 11:41 |
|
Не си взимай ТЕАС - шумни са и се развалят бързо. Аз имах такова и след като се скапа за няколко месеца ми го замениха със СОНИ и сега съм повече от доволен- много е тихо, има хубав дизайн, нямам проблеми с него, а и доколкото знам е от по-евтините записвачки. Иначе съм чувал хубави неща за PLEXTOR но и цената е на ниво.
| |
Тема
|
[re: dmitko]
|
|
Автор |
eliot (минаващ) |
Публикувано | 01.06.04 13:57 |
|
И аз съм чувал хубави неща за PLEXTOR обаче цената им е двойно по голяма от "обикновените" TEAC, SONY, LG, NEC, Philips и т.н. (примерно евтините са около 40$, а PLEXTOR е около 70-75$). Затова се отказах от PLEXTOR и се чудя коя от "евтините" да избера.
А всъщност да допълня не искам да си взимам и BTC или LiteOn.
Между другото колко време вече караш със сонито?
Редактирано от eliot на 01.06.04 13:59.
| |
|
Аз съм с АСУС-страшно шумна е, но засега нямам проблеми.Преди си я взех около 50$ и се водеше уж High-End записвачка.Сега не знам как са цените,тази ми я от 9 месеца
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Haчko (главобол - бол) |
Публикувано | 01.06.04 19:06 |
|
На практика "Сони" са "ЛайтОн" с различен преден панел. Това е общоизвестно.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Poджъp (Батето) |
Публикувано | 01.06.04 22:44 |
|
Горещо препоръчвам LiteOn
| |
Тема
|
|
|
Автор |
_spiderman_ (accountant) |
Публикувано | 01.06.04 22:47 |
|
Напълно подкрепям мнението на dmitko да не си вземаш Тийк(от новите 52х). И аз имах такава но се скапа на 2-я месец, добре че беше в гаранция че я върнах и доплатих 40лв. за Плекстор, като мога да ти кажа че разликата е голяма дори само в шума - Тийка като завъртеше диска все едно излиташе, а Плекстора е тих като Ролс .
| |
Тема
|
|
|
Автор |
kитaeцa () |
Публикувано | 02.06.04 00:35 |
|
Аз имам две - NEC9100 и LiteOn LTR-52327S. NECа приближава вече комай трета година. Без никакви проблеми дотук. И със записани 1000-1500 диска. Вече едва ли ще намериш 9100, но пък може да ти изпадне някой 9300.
Взех си LiteOn-а - май е най-доброто от по-евтините. А пък цената е едва ли не на кило. Дотук никакви проблеми и с нея, а има актив от 200ина диска вече.
Ако си пробвал всичко възможно и пак не става, RTFM!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|